Looye Kwekers kiest voor een overstap naar slim wegen en registreren van LRE
LRE Weegtechniek B.V.

Looye Kwekers kiest voor een overstap naar slim wegen en registreren van LRE

Michael van den Bos: “ Door slim wegen en registeren hebben wij op ons belangrijkste product het percentage give-away teruggebracht met 1,5 procent.”

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De samenwerking tussen LRE en Looye ontstond begin 2018. Het bedrijf was op zoek naar een nieuwe partner voor vervanging van haar weegschalen. Via een gezamenlijke partner kwamen LRE en Looye met elkaar in contact. De inzet van slim wegen en registeren was niet onopgemerkt gebleven.
Het bedrijf was zich al bewust van de voordelen van de slimme weegschalen en software. Passend bij de algehele wensen en behoeften is in nauwe samenwerking gekeken om de weegschalen en software in het geheel bij Looye Kwekers te vervangen.

Een grootschalig project van 120 weegschalen

De weegschalen en software zijn gefaseerd geïmplementeerd. In totaal zijn er verspreid over 8 productielijnen en 1 sorteerlijn 120 slimme weegschalen geïnstalleerd, welke allen draadloos communiceren met de software. Middels de software kunnen producten naar de weegschalen worden verzonden. De software biedt een live-overzicht van iedere handeling die wordt uitgevoerd op de DTS-V weegschaal. Daarnaast zijn er diverse rapportagemogelijkheden, welke inzage bieden in onder meer de: nauwkeurigheid, productiviteit en productkwaliteit.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top