Lensli Substrates maakt duurzaamheid concreet.

Beschrijving

Lensli Substrates maakt duurzaamheid concreet.

Niet alleen voor kwekers zelf, maar ook voor de eindmarkt wordt een duurzame teelt én algehele bedrijfsvoering van essentieel belang. Om telers in deze transitie te ondersteunen hebben wij van Lensli besloten om al onze substraten een classificering in duurzaamheid mee te geven. ‘Een innovatie waar de afgelopen periode hard aan gewerkt is en waar wij trots op zijn. Hiermee maken we onze substraten toekomstbestendig zonder aan kwaliteit in te leveren én kunnen we onze klanten verder bijstaan in hun duurzaamheidstransitie’, aldus Rob Bierman, Commercieel Manager Lensli.

Bovendien zullen we onze activiteiten voortaan op basis van segmenten indelen. Per segment kunnen we vertrouwen op formules die zich al in de praktijk bewezen hebben, en die als basis dienen voor nieuwe toepassingen. Hierdoor zijn wij beter in staat om gerichte focus te houden op de specifieke segmenten in relatie tot onderzoek, ontwikkeling en communicatie.

Have Fun Growing krijgt zo een nog bredere betekenis. En daar doen wij het uiteindelijk voor!

Lees meer over onze duurzaamheid classificatie en segmenten op onze website: https://bit.ly/3IqbRkh

Meer weten over wat onze substraten voor uw teelt kunnen betekenen? Neem contact met onze substraatspecialisten op via 088 2244 800 of sales@lensli.com. We horen graag van u!

Have Fun Growing!

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top