LC Packaging ontvang platinum EcoVadis CSR-rating
LC Packaging Netherlands B.V.

LC Packaging ontvang platinum EcoVadis CSR-rating

De duurzaamheidsinspanningen van LC Packaging zijn erkend door EcoVadis met een platinum CSR-rating. Met deze platinum medaille behoort LC Packaging nu tot de top 1% van organisaties wereldwijd dit certificaat.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De duurzaamheidsinspanningen van LC Packaging zijn erkend door EcoVadis met een platinum CSR-rating. Met deze platinum medaille behoort LC Packaging nu tot de top 1% van organisaties wereldwijd met een dergelijk certificaat.

Het certificaat is een beloning voor de visie en inspanningen die LC Packaging wereldwijd heeft getoond op het gebied van CSR en complimenteert het uitgebreide portfolio met certificaten. LC Packaging staat erom bekend het milieu, mensen en klanten te respecteren in de dagelijkse bedrijfsvoering. LC Packaging implementeert verschillende initatieven om de planeet groener te maken.

EcoVadis heeft een unieke CSR-beoordelingsmethode en helpt organisaties duurzamer te worden door aanpassingen of duurzamere praktijken. De gebruikte methodologie is gebaseerd op standaarden voor duurzame ontwikkeling, zoals het Global Reporting Initiative, het United Nations Global Compact en ISO 26000.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top