5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Lassen Sie Ihre Dachrinnen von uns reinigen und erhalten Sie einen kostenlosen Inspektionsbericht!
HS Tuinbouw Service B.V

Laat uw goten door ons reinigen en ontvang een gratis inspectierapport!

Laat uw goten door ons reinigen en ontvang een gratis inspectierapport!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Goed onderhoud begint boven. Vervuilde goten kunnen u veel zorgen opleveren. Het niet op tijd reinigen van de goten kan leiden tot verstopping of roest. Het gevolg hiervan is vaak een vervelende lekkage.
Daarnaast heeft u te maken met de bekende zorg over het glas.Door glasbreuk kan veel warmte verloren gaan. Ook kunnen hierdoor lekkages ontstaan. Hiervoor bieden wij dé oplossing! Wanneer u de reinigingswerkzaamheden van uw goten nog dit jaar met ons inplant, ontvangt u een kosteloos en gedetailieerd inspectierapport op basis waarvan u gericht onderhoud uit kunt voeren! Niet onbelangrijk: uw productie gaat gewoon door!

In onderstaande projectvideo ziet u de door ons gehanteerde werkwijze!

Gebruikmakend van onze moderne apparatuur reinigen onze specialisten iedere goot zeer nauwkeurig. Zo verwijderen ze mos, glas en andere soorten vuil.
Kwaliteit en efficiëncy staan bij ons voorop. Tegelijkertijd inspecteren we de staat van iedere ruit, strip of ander materiaal. We constateren of er sprake is van verzakkingen en overige zaken die in de toekomst tot schade kunnen leiden. De meest urgente zaken bespreken we direct met u. De overige zaken leest u later in ons inspectierapport. Indien gewenst maken we opnames van uw kasdek met onze drone. De HD-beelden geven u dan duidelijk overzicht van de staat van uw kasdek.

Interesse?
Dan komen wij graag met u in contact om een afspraak in te plannen. Wilt u meer informatie voordat u uw beslissing kunt maken? Wij gaan graag met u in gesprek.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top