News Intra Hydropure: Stärker durch Innovation
Intrahorti

Intra Hydropure: krachtiger door innovatie

Verbeterde biocide voor tuinbouw met nieuwe EU-BPR registratie voorop in future proof growing

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Al vele decennia bepaalt Intra Hydropure de wereldwijde standaard in het reinigen en desinfecteren van irrigatiesystemen. Intra Hydropure heeft een ijzersterke reputatie als een zeer stabiel en veilig product met onovertroffen reinigende en desinfecterende eigenschappen op basis van waterstofperoxide. Het is een belangrijke pijler in de hygiënestrategie van moderne telers en professionals in de tuinbouw.

Intra Hydropuur: Wat is er nieuw?
Nog krachtigere desinfecterende eigenschappen
Het eerste biocide met EU-BPR registratie in de glastuinbouw
Duurzamer en toekomstbestendiger

Hoewel Intra Hydropure al jaren een toonaangevend desinfectiemiddel is, zijn we constant bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van Intra Hydropure. Het uitgangspunt is echter altijd dat dit nooit ten koste mag gaan van de unieke basiseigenschappen: ultrastabiel, veilig en niet corrosief. Intra Hydropure is een unieke melange. De samenstelling is nu nog krachtiger geworden na het verfijnen van ons speciale zilverchelaat.

Overheden over de hele wereld stellen steeds hogere eisen aan de veiligheid en toepassingen van desinfectiemiddelen. Producten die geen overheidsgoedkeuring hebben, zijn simpelweg niet toegestaan.

Intra Hydropure heeft een eigen EU-BPR registratie voor gebruik in de glastuinbouw. Als zodanig is Intra Hydropure uniek omdat het niet is gebaseerd op een afgeleide industriële peroxide. Het gebruik van biociden is aan strenge regels gebonden. Het gebruik van middelen die niet voldoen aan de wetgeving is ten strengste verboden.

Innovatie is de pijler waarop Intracare is gebouwd. We bieden een product dat perfect aansluit bij het duurzaamheidsbeleid van Intracare, de huidige en toekomstige Europese regelgeving en vooral bij de filosofie van onze klanten. Een krachtiger ontsmettingsmiddel dat beter en veiliger is voor mens, dier, milieu en irrigatiesystemen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top