Installatie Saxtorp Svamp Zweden
LRE Weegtechniek B.V.

Installatie Saxtorp Svamp Zweden

Slim Wegen en Registreren van Paddenstoelen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Naast het optimaliseren van het afweegproces, worden door de inzet van slimme modules het percentage give-away gereduceerd en de prestatie van iedere werknemer gemaximaliseerd. De DTS-V weegoplossing is voorzien van een unieke, 1 LED is 1 product indicatie. Op deze wijze wordt de gebruiker exact geïnformeerd hoeveel stuks product moeten worden toegevoegd of weggenomen om tot het juiste target gewicht te komen. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat er nauwkeurig wordt afgewogen en nooit teveel of te weinig product in een verpakking zit.

Het omgaan met data van gebruiker en product wordt steeds belangrijker. LRE speelt hier op in met slim wegen en registeren. Zo is iedere DTS-V voorzien van een smiley functionaliteit. De gekleurde smiley in het rood of groen toont de gebruiker of deze het aantal stuks per minuut, passend bij het niveau aan ervaring (beginner, gemiddeld of ervaren medewerker) wordt behaald of niet. In de slimme software is vervolgens terug te zien in diverse live rapportages hoe medewerkers presteren op basis van: normering, aantal kg’s verpakt en het percentage te veel of te weinig aan gewicht. Op deze wijze kunt u direct ingrijpen, wanneer er niet naar behoren wordt gewerkt.

Het slimme wegen en registeren is nu een aantal weken bij Saxtorp Svamp in gebruik. De 4 modulaire en ergonomische weegtafels worden ingezet om het product te verpakken. De mobiele & bulk weegoplossing wordt hoofdzakelijk ingezet als extra weegoplossing bij drukte. De nazorg van het project is erg belangrijk voor ons, vertelt Roel Borgman eigenaar van LRE. ” We zullen Saxtorp Svamp dan ook de komende periode blijven ondersteunen en adviseren om het maximale uit onze slimme systemen te kunnen behalen.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top