Houweling Group acquires DeruNed
Houweling Horticulture bv

Houweling Group neemt DeruNed over

Op 1 maart 2022 wordt DeruNed bv onderdeel van Houweling Group. Door de overname van DeruNed verstevigt Houweling Group haar positie als producent, leverancier en dienstverlener in de tuinbouw.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op 1 maart 2022 wordt DeruNed bv onderdeel van Houweling Group. Door de overname van DeruNed verstevigt Houweling Group haar positie als producent, leverancier en dienstverlener in de tuinbouw. Oprichter Jan Ruigrok van DeruNed laat met vertrouwen zijn bedrijf en assortiment van natuurlijke producten in Bleiswijk achter bij Houweling Group.

Natuurlijke oplossingen
DeruNed bv bestaat sinds 1996 en ontwikkelt en produceert natuurlijke oplossingen voor kwekers: effectieve middelen op basis van organische voeding, plantextracten en micro-organismen. Jan Ruigrok: “We hebben ons in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare producent en leverancier voor talloze ondernemers. Met als gezamenlijk doel: een prachtig teeltresultaat.” De oplossingen van DeruNed sluiten aan op het assortiment van Houweling Group. Zij leveren van oudsher schermmiddelen en glasreinigers, maar hebben het aanbod de laatste jaren uitgebreid met onder andere vitaliteitsproducten en vermiculiet met rhp-keurmerk. Marc Houweling, eigenaar van Houweling Group: “Ook introduceren we dit jaar Dutch Grow: een compleet nieuwe productlijn met biostimulanten voor een sterkere en weerbaardere plant. In de tuinbouw ligt een toekomst voor natuurlijke producten. Door de kennis en faciliteiten van DeruNed te combineren met die van ons, dragen we bij aan een milieuvriendelijkere teelt en duurzamere toekomst van de tuinbouw.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top