Houweling Group has received the silver EcoVadis sustainability certificate. This means that the packaging supplier from Bleiswijk belongs to the top 25% of companies worldwide in the field of sustainable and socially responsible entrepreneurship.
Houweling Horticulture bv

Houweling Group heeft het zilveren EcoVadis duurzaamheidscertificaat ontvangen. Daarmee behoort de verpakkingsleverancier uit Bleiswijk bij de beste 25% bedrijven wereldwijd op gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Daarmee behoort de verpakkingsleverancier uit Bleiswijk bij de beste 25% bedrijven wereldwijd op gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

‘Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA’, zegt Erik Forsten, QSHE manager Houweling Group. ‘Met onze inspanningen hopen we een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld en anderen te inspireren om hier ook mee aan de slag te gaan.’

EcoVadis
EcoVadis is een onafhankelijke organisatie die het beleid van bedrijven beoordeelt op mvo-gebied. Het EcoVadis-label wordt in meer dan 160 landen erkend en jaarlijks worden bedrijven in bijna 200 verschillende sectoren geëvalueerd.

De Houweling Group heeft een zilveren duurzaamheidscertificaat toegekend gekregen van EcoVadis in de 2022-beoordeling voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Circulaire bedrijfsvoering
De beoordeling is gericht op 21 thema’s, onderverdeeld in vier categorieën: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. Een algemene score en vier individuele scores weerspiegelen de beoordeling en maken vergelijking met andere bedrijven mogelijk. Houweling Group is op elk van de vier beoordeelde categorieën goed beoordeeld. Het bedrijf streeft naar de ultieme vorm van circulaire bedrijfsvoering en dat is ook terug te zien in alle dagelijkse werkzaamheden.

Duurzaamheid platform
EcoVadis beoordeelt niet alleen bedrijven, maar biedt ook een gemeenschappelijk platform, universele scorecards, benchmarks en tools om de prestaties op het gebied van duurzaamheid te verbeteren. De evaluaties en tools laten bedrijven toe de risico’s te beheersen en eco-innovaties aan te moedigen in hun wereldwijde productieketens. EcoVadis behoort tot ’s werelds grootste organisaties voor duurzaamheidsratings en werkt samen met meer dan 65.000 bedrijven. De EcoVadis-oplossing wordt door grote mondiale multinationals gekozen om hun wereldwijde leveranciersbasis te evalueren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top