HortiFootprint Calculator begrüßt Hoogeveen Plants als 100sten Teilnehmer
STICHTING MPS

HortiFootprint Calculator verwelkomt Hoogeveen Plants als 100ste deelnemer

Sinds de lancering van de HortiFootprint Calculator, ontwikkeld door MPS en LetsGrow.com, in april van vorig jaar, is de interesse alleen maar toegenomen. De belangstelling vanuit de markt en de pers is boven verwachting.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sinds de lancering van de HortiFootprint Calculator, ontwikkeld door MPS en LetsGrow.com, in april van vorig jaar, is de interesse alleen maar toegenomen. De belangstelling vanuit de markt en de pers is boven verwachting. Zo zijn verschillende artikelen verschenen in Noord-Amerika en komen vanuit Nederland ook steeds vaker verzoeken voor toelichting of presentaties.

Momenteel zijn er 100 kwekers in binnen- en buitenland die deelnemen aan de HortiFootprint Calculator. Deze kwekers komen voornamelijk uit Nederland, Ethiopië, Kenia, België, de Verenigde Staten, Frankrijk, Spanje en Turkije. Het betreft hier vooral sierteeltproducenten, waarvan een enkele deelnemer ook uitgangsmateriaal produceert.

Na vorige week kan Hoogeveen Plants als 100e deelnemer toegevoegd worden aan bovenstaand rijtje. Deze grote klimplantenkweker uit Hazerswoude-Dorp heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het kweken en vermarkten van visuele tuinplanten. Bij Hoogeveen Plants is duurzaamheid niet alleen een begrip, maar een manier om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. Zij willen de positieve impact van hun groene product nog verder vergroten. Het doel is om hun productie voor 2030 volledig klimaatneutraal te hebben. Ook zijn zij onder andere in het bezit van de certificaten MPS-ABC (A+), MPS-GAP en MPS-SQ.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top