HortiContact 2020!

Beschrijving

Wilt u de automatisering binnen uw organisatie naar een hoger plan tillen? De grip op of inzicht in uw bedrijf vergroten? Bezoek dan volgende maand de stand van Nitea op HortiContact in Gorinchem. Deze vakbeurs voor tuinbouwprofessionals is een groot vakgericht tuinbouwverzamelpunt, waar in 3 dagen meer dan 14.000 kwekers, telers en aanverwanten uit binnen- en buitenland elkaar op de beursvloer ontmoeten. Wij maken graag een praatje met u, informeren u over de nieuwste functionaliteiten van onze Work-IT software en sparren met u over automatiseringstoepassingen binnen uw organisatie.

HortiContact is volledig vernieuwd! De vakbeurs heeft ook dit jaar weer een aantal themagebieden: Innovatiezonde, Internet of Things, Medicinale Cannabis, Soft Fruit en Horti Packing. Nitea maakt deel uit van de innovatieroute en daar zijn wij trots op.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten? Onze specialisten staan u graag te woord. Kom langs op onze stand E124 op 18, 19 en 20 februari. De koffie staat klaar!

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top