Hét wapen tegen COVID-19 besmettingen

Beschrijving

ViroLED is een handelsmerk van AgroLED.

Agroled werkt al jarenlang aan de verbetering van gewassenteelt in kassen door het gebruik van LED verlichting.

ViroLED maakt UV-C LED luchtverversingssystemen die uw ruimtes – vastgoed vrij kunnen houden van COVID-19 en andere virussen.
Dit doen wij door gebruik te maken van de nieuwste UV-C LED technologie toe te passen in onze ventilatie systemen.

Na de opkomst van de COVID-19 pandemie hebben wij direct geïnvesteerd in het toepassen van onze UVC LED technologie in ventilatiesystemen ”Clean air Connect systeem” en een product ontwikkeld dat los van de bestaande ventilatie systemen kan worden gebruikt “UV-C 1000 en UV-C 2000” om grote ruimtes te kunnen behandelen.

Ook is er nu een kleine ViroLED Home and Office waar we thuis en op kantoor de lucht vrij kunnen houden van Virussen zoals SARS Cov 2 / Covid 19

De kwaliteit van de lucht die we continue inademen, het water dat we drinken en de reinheid van oppervlakken die we aanraken, hebben een grote invloed op onze gezondheid en ons welzijn. We lopen tenslotte het risico om virussen en bacteriën op te lopen en te verspreiden, vooral in drukke openbare ruimtes waar veel mensen samen moeten komen.

UV-C-straling is een bekend desinfectiemiddel voor lucht, oppervlakken, voorwerpen en water dat het risico om een infectie op te lopen kan verkleinen. Alle bacteriën en virussen die tot op heden zijn getest (dat zijn er door de jaren heen vele honderden geweest, waaronder diverse coronavirussen), worden effectief inactief gemaakt met UV-C straling.

VIROLED levert deze nieuwste UV-C LED technologie, ontwikkelde een breed assortiment UV-C LED modules en UV-C LED systemen voor bedrijven en overheden in binnen en buitenenland.

VIROLED UV-C LED Systemen zijn er voor uiteenlopende toepassingen: kantoren, fabrieken, slachthuizen, winkels, bars, restaurants, scholen, musea en theaters.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top