nvt
Signify

Dimmen met LED voor lagere energiekosten

Hoe krijg je meer uit jouw klimaatbeheersing?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klanten verwachten het hele jaar door een aanbod van kwaliteitsgroenten en -bloemen voor de marktprijs. Maar de schommelende en stijgende energieprijzen maken het er voor u als teler niet gemakkelijker op. Vooral als het gaat om de belichting, moet u de uniformiteit kunnen leveren die het gewas nodig heeft, wat de prijs ook mag zijn op welk moment van de dag.

Gelukkig heb ik goed nieuws voor telers die Philips GreenPower LED groeibelichting gebruiken. Met Signify’s dim-technologie hebben jullie een krachtige nieuwe manier om de groei van het gewas en de energiekosten te beheersen. Ons Philips GrowWise Control System kan worden geïntegreerd in de klimaatcomputer om de Philips GreenPower LED groeibelichting te dimmen.

Hoe krijg je meer uit jouw klimaatbeheersing?

Kunstmatig licht speelt een belangrijke rol bij het succes van je gewas. Met de huidige klimaat technologieën zijn er meer sensoren dan ooit in je kas. Deze geven meer inzicht op een microniveau, en ook de mogelijkheid om de groei van je gewas nauwkeuriger aan te sturen. Dus is het logisch om, voor meer precisie in de teelt, je lichtniveaus aan te passen naar aanleiding van de toegenomen inzichten vanuit de sensoren. Maar er is een andere belangrijke reden om je lichtniveaus zo nauwkeurig mogelijk aan te sturen.

Met het Philips GrowWise Control System van Signify kun je je belichting betrouwbaar en gemakkelijk dimmen via de klimaatcomputer. Het GrowWise Control System kan worden verbonden met je klimaatcomputer om de instellingen te controleren door middel van één applicatie, locatie, en systeem. Dus je hoeft niet meer te wisselen met andere programma’s. Je kunt het lichtniveau van je LEDs net zo eenvoudig aanpassen als de temperatuur, schermen en irrigatie

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top