Der Umzug nach Honderdland ist in Sicht
Stolze

De verhuizing naar Honderdland is in zicht

De verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand komt steeds dichterbij en inmiddels is het gebouw helemaal wind- en waterdicht.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand komt steeds dichterbij en inmiddels is het gebouw helemaal wind- en waterdicht. Dit is belangrijk, want de afbouw en afwerking van de kantoren is in volle gang. De bouw verloopt volgens planning en op 5 december is de oplevering, waarna gestart kan worden met de verhuizing.

UPDATE VAN DE BOUWWERKZAAMHEDEN
De wanden op de tweede verdieping worden momenteel afgewerkt met behang- en schilderwerk. Het tegelwerk is klaar, het sanitair is opgehangen en de plafonds zijn geplaatst. Hierna volgt de eerste verdieping, waar de wanden al staan. Op de begane grond worden op dit moment de wanden geplaatst, uiteraard met de benodigde elektra- en databekabeling.

De noodtrappen en de trap van de kantine naar het dak zijn geplaatst, daarna volgen de overige trappen. De hoofdtrap bij de entree kan pas geplaatst worden als de hoge wand in de hal gemonteerd is. Deze wand is wel 15,5 meter hoog!

In de hallen zijn de bovenloop- en wandzwenkkranen opgehangen, evenals de LED lichtlijnen. Op dit moment worden alle bedrijfsvloeren voorzien van een laag epoxy, dit duurt in totaal ongeveer drie weken. Op het dak zijn de zonnepanelen allemaal gelegd en deze worden binnenkort aangesloten.

Van Daalen is bezig met de laatste randjes van het straatwerk fase 2. Fase 3, voor het kantoor langs, komt daarna en zodra de bouwketen weg kunnen start fase 4 met de daarin de bezoekersparkeerplaatsen en de voortuin. De hekken en schuifpoorten worden komende week geplaatst. Op het dak zijn de zonnepanelen allemaal gelegd en deze worden binnenkort aangesloten.

WAT VERANDERT VOOR U?
Naast dat ons bezoekadres verandert, veranderen ook onze telefoonnummers, e-mailadressen en verdwijnt ons postbusadres. U ontvangt als relatie van Stolze binnenkort een nieuwsbrief via de post en/of e-mail met daarin onze nieuwe gegevens en de officiële verhuisdatum.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top