BVB Sublime op ruimtereis?

Beschrijving

Nadat LaShelle Spencer van NASA vorig jaar onze productielocatie in De Lier bezocht, hebben we contact gehouden. Sindsdien heeft NASA meerdere veelbelovende tests uitgevoerd met behulp van BVB Sublime. Inmiddels hebben ze meerdere monsters met verschillende dichtheden onderzocht in hun zoektocht naar optimale resultaten. Afgelopen januari heeft onze Export sales Manager Arjan Haasnoot zelf de faciliteiten van NASA in Florida bezocht om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat is BVB Sublime?
BVB Sublime is een innovatief anorganisch substraat dat we hebben ontwikkeld voor de teelt binnen de categorie Vegetables & Leafy Greens. Het is luchtig en behoudt zijn vorm extreem goed. BVB Sublime is gemaakt van polyurethaanschuim dat speciaal is ontwikkeld voor het gebruik in groeimedia. Omdat het vocht heel goed vasthoudt, groeien groenten en bladgroenten er extreem goed in. Neem contact op met onze experts voor meer informatie over BVB Sublime.

Stuurt NASA BVB Sublime naar de ruimte?
Nou, nu nog niet. NASA onderzoekt manieren om astronauten van vers voedsel te voorzien tijdens een ruimtemissie. Hoe kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat astronauten in het International Space Station of op Mars voldoende groentes en fruit eten, als ze niet gewoon even naar de supermarkt kunnen gaan? De beste manier om dit doel te bereiken is waarschijnlijk om verse gewassen in de ruimte te telen. En dat is precies wat NASA probeert te doen met BVB Sublime.

Onderzoekers van NASA werken er hard aan om een ​​goede manier te vinden om verse groenten, zoals tomaten, komkommers en wortels in de ruimte te kweken. Omdat de omstandigheden in de ruimte verschillen van de omstandigheden die we op aarde gewend zijn, zijn er veel tests nodig om de beste manier te vinden om dit te doen.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top