BLV HORTURION HPS intense 1.150 W lamp

Beschrijving

BLV introduceert de HORTURION HPS intense 1.150 W lamp met een 12% hogere lichtopbrengst waarmee telers een substantiële verhoging van de opbrengst en hogere inkomsten kunnen bereiken.
De HORTURION HPS intense is de nieuwste innovatie van BLV om tegemoet te komen aan de vraag naar een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst in de snel ontwikkelende tuinbouwmarkt. Met deze release zet het bedrijf het geloof voort in niet alleen LED-oplossingen, maar maximaliseert ook de voordelen van traditionele HPS en hybride belichtingsoplossingen.
HORTURION HPS intense past perfect in alle armaturen geschikt voor een tweekneepslamp. HORTURION HPS intense wordt op de komende HortiContact geintroduceerd zal vanaf april 2020 beschikbaar zijn.

Groter vermogen, meer µmol /m2, en bewezen technologie
De HORTURION HPS intense 1.150 W lamp heeft een output van 2.400 µmol/s, een 12% hogere lichtopbrengst vergeleken met zijn 1.000 W equivalent die een output heeft van 2.140 µmol/s. Telers profiteren van hogere opbrengsten, kortere groeicycli en jaarrondproductie, wat resulteert in hogere opbrengsten en kortere ROI

BLV’s bewezen kwaliteit voor duurzame investeringen
Telers kunnen vertrouwen op bewezen kwaliteit: HORTURION HPS intense is gebaseerd op de technologie van de beproefde HORTURION-serie en een logische doorontwikkeling daarvan, waarbij gebruik wordt gemaakt van een triple capacitor voor een betrouwbare ontsteking en een lange levensduur van de lamp. De lamp is ontwikkeld door BLV-technici en wordt in eigen huis geproduceerd.
Vorig jaar heeft BLV zijn HPS-omzet in Nederland met meer dan 50% verhoogd en biedt het zijn oplossingen niet alleen aan groente- en bloementelers, maar ook aan telers van bijv. bessen- en cactussen.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top