Bato breidt assortiment hangpotten uit

Beschrijving

Bato breidt assortiment hangpotten uit

Bato Plastics breidt het assortiment uit met twee nieuwe, eigentijdse hangpotten. Daarmee speelt de sierteelt-toeleverancier in op de groeiende behoefte bij consumenten aan hangplanten en de vraag van met name tuincentra om hierin een onderscheidend aanbod samen te stellen. Edwin van Dorst, accountmanager bij Bato, is blij met de enthousiaste ontvangst van de nieuwste aanwinsten.
“We hebben een compleet nieuwe pot ontwikkeld, de hangpot Bermuda 15 centimeter. Met zijn ruitvormige patroon aan de buitenkant, trekt hij alle aandacht. Deze pot heeft geen overpot nodig, dat maakt ‘m extra interessant voor de consument. Daarnaast voldoet hij ook aan alle eigenschappen die belangrijk zijn voor de teelt. Hij is ontwikkeld met oog voor een optimale beladingsgraad voor transport, is eenvoudig te integreren in geautomatiseerde processen en voldoet aan alle eisen voor een optimale teelt. De pot is leverbaar met een stevige ophanghaak die voorzien kan worden van een labelhouder.

Dezelfde krachtige eigenschappen gelden voor de nieuwe variant van de Aruba-collectie die Bato lanceert. Deze hangpot is voortaan ook in een 17 centimeter variant verkrijgbaar is, met de optie voor een bijpassende klikschotel en een ophanghaak.. Net als voor alle andere potten geldt dat deze in eindeloos veel kleuren te produceren is. Uit voorraad zijn 20 verschillende kleuren beschikbaar.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top