Work-IT Online – powered by Nitea

Work-IT Online – powered by Nitea

Over ons

Nitea werd in 1999 opgericht door kwekers voor kwekers en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een sterke marktpositie. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen.

Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks en daarbuiten via partners verkocht. Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen en verschillende verpakstations voorzien van Work-IT software van Nitea. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

Vacatures

Front-end Developer

Ben jij een echte creatieve front-end developer, werk je graag met de nieuwste technieken en gaat jouw hart sneller kloppen van UX en UI? Dan past deze vacature helemaal bij jou! Naast een fantastische werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden kom je te werken in een open, informele en ambitieuze organisatie, waarin jou alle ruimte wordt geboden om je verder te ontwikkelen.

View Jobs Ads »

Marketing- en Communicatiemedewerker

Ben jij een echte marketing -en communicatieprof? Stel jij de sterkste strategische marketingcommunicatie strategieën op en deins je niet terug voor een sterk staaltje content creatie? Bij Nitea zijn we op zoek naar iemand die onze marketingcommunicatie een boost kan geven. Naast een fantastische werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden kom je te werken in een groeiende en ambitieuze organisatie, waarin jou alle ruimte wordt geboden om je verder te ontwikkelen.

View Jobs Ads »

.NET Developer

Ben jij een echte .NET Developer, werk je graag met de nieuwste technieken en gaat jouw hart sneller kloppen van het werken aan een zeer intensief gebruikte softwareoplossing? Dan past deze vacature helemaal bij jou! Naast een fantastische werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden kom je te werken in een open, informele en ambitieuze organisatie, waarin jou alle ruimte wordt geboden om je verder te ontwikkelen.

View Jobs Ads »

Sales Accountmanager

Ben jij ondernemend en toe aan jouw volgende stap in een commerciële omgeving? Heb je de eigenschappen die je succesvol maken in sales en accountmanagement, heb je kennis van de (glas)tuinbouw en AGF sector en affiniteit met cloud software? Neem dan contact met ons op! Naast een fantastische werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden zijn een leaseauto, laptop en telefoon onderdeel van het arbeidspakket.

View Jobs Ads »

Allround Financieel Medewerker

Als allround financieel medewerker bij Nitea ben jij verzekerd van een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Dit houdt onder andere in dat je veel extern contact hebt en ruimte voor eigen inbreng in de professionalisering van de administratie altijd welkom is. Je bent verantwoordelijk voor de complete financiële administratie en zorgt er daarnaast voor dat de kantoorbenodigdheden en materialen op voorraad zijn. Door jouw accurate bijdrage zijn de financiële processen op orde en is er haarscherp inzicht in de resultaten en vooruitzichten voor onze continu groeiende organisatie. Voor externe financiële relaties, zoals de partij die de salarisadministratie en jaarrekening verzorgt, ben jij de aangewezen contactpersoon.

View Jobs Ads »

Software Consultant

Heb jij kennis van de (glas)tuinbouw en AGF sector, ervaring met het implementeren van cloud software en vind je het leuk om onze klanten te ondersteunen en adviseren in het gebruik van onze Work-IT cloud software? Dan past deze vacature helemaal bij jou! Naast een fantastische werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden kom je te werken in een groeiende en ambitieuze organisatie, waarin jou alle ruimte wordt geboden om je verder te ontwikkelen.

Check nitea.nl!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top