Wivid AB

Over ons

WIVID ontwerpt, produceert en verkoopt een reeks hoogwaardige, energiezuinige verlichtingsarmaturen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden, waar ontwerp en ontwikkeling worden uitgevoerd.

Onze fabriek levert kosteneffectieve productie voor de inkoop en wereldwijde distributie van onze componenten en producten.

We streven ernaar om de tuinbouwmarkt te voorzien van marktleidende groeilampen die gebruikmaken van de nieuwste beschikbare lichtbronnen en elektronica om efficiëntie en levensduur te garanderen.

Gemarkeerd product

Infinity Interlight

Ontworpen voor lijn-/rijenteelt van tomaten, komkommers en andere wijnstokken. De fixtre licht op in de plantenrij waar de Toplight of de buitenzon moeilijk te bereiken is. Het armatuur kan op verschillende niveaus worden geïnstalleerd, afhankelijk van hoe hoog de planten zijn. Het is mogelijk om meerdere armaturen achter elkaar door te lussen met slechts één externe driver. Verkrijgbaar in verschillende spectrums en twee verschillende lengtes. Infinity is ontwikkeld voor gebruik in professionele tuinbouwfaciliteiten die streven naar hoge gewasopbrengsten met minimale operationele kosten in de loop van de tijd.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top