Wilma’s Lawn & Garden B.V.

Over ons

Wilma’s Lawn & Garden laat je planten stralen!

Vloeibare plantenvoeding, stimulatoren en substraten zijn een essentieel onderdeel geworden in de wereld van tuinieren. Of je nu graag thuis tuiniert of juist een ervaren kweker bent die op grotere schaal gewassen kweekt; je hebt de juiste producten nodig voor een goede oogst. Om in de behoefte aan veelzijdige plantenvoeding te voorzien ontwikkelt Wilma’s Lawn & Garden de beste producten voor planten en gewassen. Wij zijn altijd aan het onderzoeken, testen en verbeteren waardoor wij in staat zijn een grote collectie kwaliteitsproducten te bieden voor elke vorm van tuinieren.

Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met het gevestigde merk Atami en de diverse productlijnen: B’CuzZ, ATA, ATA NRG en Wilma Systems, met ieder hun eigen kwaliteitsproducten. Met zo’n breed assortiment aan universele producten, is het mogelijk om je plantenvoeding aan te passen naar de behoefte van elke plant en ieder gewas. Deze veelzijdigheid maakt Wilma’s Lawn & Garden de economische keuze om plantenvoeding van hoge kwaliteit te krijgen voor een eerlijke prijs.

Uitgebalanceerd startmateriaal
Het eerste wat elke kweker nodig heeft, is goed uitgebalanceerd startmateriaal wat vrij is van ziekteverwekkers. Om aan alle wensen van kwekers te voldoen, bieden wij substraten van hoogwaardige kwaliteit, voor verschillende manieren van telen.
Naast de perfecte basis is startvoeding ook erg belangrijk. Hierdoor krijgt het gewas naast de juiste basis ook een perfecte start van de groeicyclus. Alle voedingen hebben hun eigen voedingscocktail met secundaire voedingselementen. Deze elementen zijn essentieel voor een optimale groei in de vorming van celwanden en de absorptie van lichtenergie.

Boost je gewas
Naast basis plantenvoeding biedt Wilma’s Lawn & Garden ook verschillende boosters en stimulatoren aan. Boosters bieden een goede stimulans voor de bodem en beïnvloeden de micro-organismen en bacteriën in de bodem. Bovendien bevatten de boosters essentiële microvoedingsstoffen die de plant zelf niet kan produceren.
Wilma’s Lawn & Garden heeft stimulatoren ontwikkeld voor de wortels, bloemen en vruchten van een gewas. De wortels ondergaan een explosieve groei en ontwikkelen hierdoor ook meer wortelharen, wat de opname van voedingswater bevorderd. Deze wortelstimulatoren hebben ook een remmend effect op bodemziekten. Bloeistimulatoren zorgen ervoor dat de bloeifase langer en intenser wordt. Het verhoogt het suikergehalte van het gewas, dus bloemen worden zwaarder, groter en compacter en de vruchten zwaarder, groter en smaakvoller.

Grootverpakkingen voor de tuinbouw
Al onze producten kunnen zowel in klein- als grootverpakking besteld worden. Zo zijn de standaard producten verkrijgbaar tot 10L, maar op verzoek kunnen ze zelfs in 1000 liter verpakkingen besteld worden. De substraten zijn standaard verpakt in zakken van 20 en 50L maar ook deze zijn op verzoek te bestellen als ‘Big Bags’.

Nieuw: B’CuzZ VEGA & B’CuzZ GENA
Met trots presenteren wij de nieuwe productlijnen B’cuzz VEGA & B’cuzz GENA; speciaal ontwikkeld voor de reguliere tuinbouw en horticultuur.
B’cuzz VEGA & B’cuzz GENA zijn productlijnen van suspensiemeststoffen, om planten in de vegetatieve en generatieve fase te ondersteunen met voedingsstoffen. Doordat de producten in suspensievorm zijn, kan de voeding geconcentreerder worden gemaakt. Eenmaal verdund blijven de meststoffen ook beter aan de bladeren plakken. Dit zorgt voor een betere opname van de meststoffen.
B’cuzz Vega 2-19-6 is het eerste product in de B’cuzz Vega productlijn, speciaal voor wortelgroei en gewassen die een hoge dosis fosfaat nodig hebben tijdens de groei. B’cuzz Gena 13-15 is het eerste product in de B’cuzz Gena productlijn, speciaal voor de bloei en de smaak van vruchten. Dit nieuwe product is een geconcentreerde suspensie-meststof met een hoge concentratie fosfor, kalium en ijzer.

Diverse N-P-K ratio’s
B’cuzz Vega 2-19-6 en B’cuzz Gena 13-15 zijn de eerste producten uit de productlijnen B’cuzz VEGA & GENA. Ieder gewas heeft zijn eigen behoeften, waardoor de ideale N-P-K ratio’s per gewas kunnen verschillen. Daarom worden de B’cuzz VEGA & GENA productlijnen aangevuld met meerdere producten met diverse
N-P-K ratio’s, want ieder gewas en elke kweker heeft andere wensen!

Website: www.wilmaslawnandgarden.com

Gemarkeerd product

B’CuzZ VEGA & B’CuzZ GENA

De nieuwe productlijnen B’cuzz VEGA & B’cuzz GENA zijn ontwikkeld voor de tuinbouw. Ze ondersteunen de vegetatieve en generatieve fase van de plant. De suspensievorm zorgt voor een hoge concentratie die optimaal geabsorbeerd wordt. B’cuzz Vega 2-19-6 Vega is speciaal voor wortelgroei, met een hoge dosis fosfaat. Dit is tijdens de eerste en laatste weken zeer belangrijk. Wortelstelsels zijn bij de start van de vegetatieve groei erg gevoelig voor tekorten. Dan gaat het wortelstelsel ‘zoeken’ naar fosfor en richt zich minder op bovengrondse groei en celvorming. Vega bevat minder stikstof, om ‘ongecontroleerde groei’ te voorkomen. De kalium zorgt voor de vegetatieve groei, wortelgroei en de aanmaak van eiwitten. Diverse micronutriënten in Vega voorkomen eventuele tekorten. B’cuzz Gena 13-15 Gena is speciaal voor de bloei en smaak van vruchten. Deze geconcentreerde suspensie-meststof heeft een hoge concentratie fosfor, kalium en ijzer. Fosfor is als energiedrager essentieel tijdens de gehele groeicyclus. Vooral in de wortels, groeischeuten en knoppen speelt fosfor een grote rol. In de laatste weken van de groeicyclus draagt het samen met Kalium bij aan de bloei en de aanmaak van vruchten. Zonder Kalium wordt er geen suiker getransporteerd of zetmeel aangemaakt. Beide zijn onmisbaar voor smaakvolle vruchten. Verder bevat Gena ijzer voor de aanmaak van chlorofyl en cytochromen voor het opvangen van zonlicht en het opslaan van energie. Diverse N-P-K ratio’s Elk gewas heeft zo zijn eigen behoeften, waardoor de ideale N-P-K ratio’s per gewas kunnen verschillen. Daarom kunnen de B’cuzz VEGA & GENA productlijnen aangevuld worden met andere NPK-producten, want ieder gewas en elke kweker heeft andere wensen! Meer weten over B’cuzz VEGA & GENA of onze andere producten? Wij zijn er om jou te helpen! Bezoek onze website www.wilmaslawnandgarden.com of neem contact op via info@wilmalg.com / Tel: +31 (0)73 522 0497

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top