Verkade Beton BV

Over ons

Betonspecialisten sinds 1971

Het is het fundament van veel grote glastuinbouwbedrijven en industriële ondernemingen: de betonvloer. Betonprojecten zijn onze specialiteit, al sinds 1971. In die tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in de glastuinbouwsector. En ook in de industrie weten steeds meer opdrachtgevers Verkade Beton te vinden.

vk1Een betonvloer realiseren is een complex samenspel van factoren. Bij Verkade Beton houden we die perfect in balans. Met medewerkers die vertrouwd zijn met alle details om perfectie in de praktijk te brengen. En met een modern machinepark dat niet alleen de efficiency hoog houdt, maar ons ook in staat stelt duurzaam te opereren.

Innovatief sterk, kwalitatief hoogwaardig

Verkade Beton is een innovatief bedrijf. Continu zoeken we naar manieren om de kwaliteit te verbeteren, de doorlooptijd te verkorten of de kosten te beperken. Concessies aan de kwaliteit zijn er nooit bij. Dat kán eenvoudig ook niet, omdat een optimale betonvloer van groot belang is in elk bedrijfsproces. Daarom is ons bedrijf gecertificeerd conform ISO 9001. Tijdens het werk nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht. Niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor die van u.

Een verantwoord bedrijf

Als bedrijf dat met twee benen stevig in de maatschappij staat kijken we ook verder. Daarom zijn we betrokken bij maatschappelijke initiatieven. En vinden we het niet meer dan normaal dat we ook de verantwoordelijkheid nemen voor het gebruik van materialen of de keus voor energiezuinige oplossingen.

Missie, visie en kernwaarden

Missie:
Toonaangevend blijven in de realisatie van (beton)projecten binnen de glastuinbouw op een maatschappelijke manier

Visie:
Door onze technische innovatieve oplossingen zijn en blijven wij nummer één in de markt. De competentie van medewerkers die samenwerken aan één doel is: tevreden klanten

Waarden:

Betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak
Slagkracht
Kwaliteit
Innovatie
Flexibiliteit
Omgangsvormen
Sociaal (ondernemerschap)
Aandacht, zorg en welzijn voor medewerkers
Oplossingsgericht meedenken

Certificering
VCA – ISO9001

Lid van Nederlandse Vereniging van Onderaannemers in de Kassenbouw

Gemarkeerd product

WKK-fundaties

De grootschalige toepassing van WKK-installaties in de glastuinbouw vraagt ook om optimale oplossingen voor fundaties. Verkade Beton is specialist in het aanbrengen van fundaties voor de gasturbines en complete WKK-installaties. Die uitvoering is elke keer weer anders. De ene keer een vloer met een dikte van 0,20 meter, de andere keer een vloer die maar liefst 1,30 meter dik is. Van Verkade Beton mag u verwachten dat u de juiste vloer krijgt, afgestemd op de eisen. We storten niet alleen de vloer met de grootst mogelijke precisie, maar we zijn u ook van dienst met sonderen, constructieberekeningen en het verzorgen van eventueel heiwerk. Bovendien kunnen we ook in bestaande bedrijfsruimte een locatie voor de opstelling van een WKK-installatie realiseren.

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top