Veldwerk Koerier B.V.

Over ons

Veldwerk Koerier is een familiebedrijf waarbij vakmanschap, duurzaamheid en eerlijkheid hand in hand gaan. Al sinds de oprichting in 1988 zijn we gevestigd in het Westland waardoor de tuinbouwsector compleet verweven is met onze identiteit.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze no-nonsense mentaliteit waarbij nagenoeg alles altijd mogelijk is en we altijd samen met de klant naar een passende oplossing zoeken. Niet voor niets hebben al zoveel lokale, nationale en internationale bedrijven voor ons gekozen als hun vaste partner voor het vervoer. Wij zien onszelf dan ook graag als partner van onze klanten waarbij we hen compleet ontzorgen op het gebied van vervoer.

Ons zeer diverse wagenpark biedt ons mogelijkheden voor vervoer van 0,1 tot 15.000 kg. Gekoeld vervoer is in een bestelbus mogelijk tot 4,5 m³, maar met onze nieuwe geconditioneerde vrachtauto kunnen we tot 45 m³ en 9.000 kg gekoeld of verwarmd vervoeren.

Gemarkeerd product

Snelle Direct Service

24 uur per dag en 7 dagen per week worden uw goederen opgehaald en rechtstreeks, zonder opslag of overslag, naar het afleveradres gebracht, door heel Europa. Het maximale gewicht per zending bedraagt in principe 1.300 kg, maar door in De Lier een aanhangwagen aan te koppelen, kunnen we ook voor zwaardere of lange zendingen tot 6 meter wellicht toch een passende oplossing bieden. Ook onze BE-trekker met oplegger van 12 meter of één van onze lichte bakwagens bieden uitgebreide mogelijkheden. Voor onze Snelle Direct Service hebben we eigen voertuigen gestationeerd door heel Zuid-Holland, maar omdat we samen met onze partners van Redline Courier System de beschikking hebben over circa 130 bestelauto’s en -bussen verspreid over heel Nederland, zal de aanrijdtijd binnen Nederland naar het door u opgegeven afhaaladres, over het algemeen, niet meer tijd in beslag nemen dan 45 minuten. Bij aankomst van uw zending ontvangt u een e-mail met de aflevergegevens.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top