Technokas BV

Technokas BV

Over ons

Slimmer telen begint bij Technokas

Technokas ontwerpt en realiseert complete kassenbouwprojecten, klimaatinstallaties en bedrijfsruimten voor ondernemers in heel Nederland. Daarbij krijgt u de zekerheid dat alle onderdelen van de kas elkaar versterken. Wij zorgen voor een integraal ontwerp.

Wij verkopen geen standaard producten. Nee, wij kijken wat u nodig heeft en maken een passend ontwerp. Uw ambities en ideeën vormen daarbij ons vertrekpunt. Wij gaan voor de beste oplossing voor uw bedrijf. Elke project van Technokas is daarom anders.

Wij gebruiken de nieuwste technieken, materialen en inzichten van Het Nieuwe Telen om steeds slimmere kassen te ontwerpen. Daar heeft u als teler direct profijt van. Dankzij een goed regelbare luchtvochtigheid, een gelijkmatiger klimaat en lagere energiekosten bijvoorbeeld.

Al veel toonaangevende bedrijven kozen voor Technokas. Vanwege onze expertise, innovatieve ontwerpen en complete oplossingen. Daar zijn wij natuurlijk trots op. Wij zorgen voor een kwekerij die 100% bij u past, die waar maakt wat we gezamenlijk van tevoren hebben bedacht en waaruit u maximaal rendement kunt oogsten.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top