TAKS Handling Systems BV

Over ons

Wie ‘intern transport’ zegt, zegt TAKS Handling Systems; waar ook ter wereld. Met onze productverwerkingssystemen en palletisers voor glastuinbouw en AGF, spelen we al decennialang op topniveau.

Vanuit Nederland (Etten-Leur) ontwikkelen, produceren en assembleren we innovatieve modulaire én maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen voor over de hele wereld. Stuk voor stuk onderscheidend in kwaliteit en service en zeker ook bekend om de lange levensduur. Onze systemen bieden een snelle en efficiënte verwerking van o.a. groenten en fruit en staan garant voor een flinke arbeidsbesparing. Voor elke situatie biedt TAKS Handling Systems de ideale oplossing voor automatisering van intern transport. Ontdek het modulaire productaanbod dat uitbreidbaar is met interessante maatwerkoplossingen.

BLUEPRINT FOR EFFICIENCY
Efficiencyverbetering en arbeidsbesparing zijn al jaren bekende uitdagingen in de glastuinbouw en AGF. TAKS Handling Systems heeft een concept ontwikkeld om voor u een Blueprint for Efficiency te realiseren. Samen met u analyseren we de bedrijfssituatie, arbeidsinzet en efficiencyverbeteringen. Op basis daarvan bepalen we de optimale oplossing voor uw oogstverwerking. Met onze transportsystemen, verpakkingssystemen, palletisers en managementsoftware voor glastuinbouw en AGF bieden we altijd een passende oplossing voor uw verpakkingshal. Waar ter wereld deze zich ook bevindt. We maken graag een Blueprint for Efficiency want TAKS Handling Systems zorgt voor efficiëntieverbetering.

DE SLEUTEL NAAR EFFICIËNTIEVERHOGING
Aan de basis van de TAKS Handling Systems topkwaliteit ligt het engineering niveau waar Nederland zo bekend om staat. In onze R&D afdeling is een team experts dagelijks bezig met innovaties die het gemak en het rendement bij intern transport en verpakken verhogen. Ook in deze ontwikkelfase vormen efficiëntie en arbeidsbesparing de sleutelwoorden voor succesvolle oplossingen. Door een intensieve samenwerking met geselecteerde partners breiden we het assortiment steeds verder uit waardoor onze systemen ook breder inzetbaar worden. Zo leggen onze engineers de lat steeds hoger.

BOUWEN IN MODULES
Door de ervaring die we de afgelopen decennia in de meest uiteenlopende projecten over de hele wereld hebben opgedaan, weten wij als geen ander waar de markt behoefte aan heeft. Dit resulteerde onder andere in het vermogen om onze turn-key oplossingen om te zetten in een modulair aanbod. Het modulair bouwen zorgt er voor dat het oogstverwerkingssysteem eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Zo wordt de kwaliteit van TAKS Handling Systems voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kunnen deze modules het uitgangspunt zijn voor een uiteindelijk op maat gemaakt systeem. TAKS Handling Systems biedt hiermee voor iedereen een Blueprint for Efficiency!

KWALITEIT MAAKT HET VERSCHIL
Alle machines die door TAKS Handling Systems worden ontwikkeld en gebouwd, onderscheiden zich in de markt door de ongeëvenaarde kwaliteit. Om een lange levensduur en een lage downtime te garanderen worden alleen de beste componenten voor industriële toepassingen gebruikt. Onze klanten ervaren zo dagelijks waar ‘Quality makes the difference’ voor staat.

Gemarkeerd product

Complete verpakkingshallen

Oplossingen op maat Van kas tot consument: TAKS Handling Systems is gespecialiseerd in het inrichten van complete verwerkings- en verpakkingshallen voor de AGF-sector. Hierin zijn alle processen, zoals aanvoer, sortering, weging en palletiseren, volledig op elkaar afgestemd. Door slim ontwerp, modulaire opbouw en flexibele lengte- of breedtebuffers wordt het beschikbare oppervlak van elke locatie optimaal benut. Software-oplossingen maken nauwkeurigere product flow en weging van producten mogelijk, waardoor het hele proces volledig kan worden gemonitord en de kwaliteit gegarandeerd is. Optimale efficiëntie Het sleutelwoord voor de oplossingen van TAKS Handling Systems is efficiëntie. Dat bereiken we door ons modulaire aanbod om te zetten in turn key-systemen. Op basis van een grondige analyse van uw situatie, maken we een unieke oplossing die de efficiëntie optimaliseert. Door de toepassing van innovatieve automatisering worden bovendien arbeidsuren en -kosten aanzienlijk gereduceerd. Geschakeld vormen onze modules een compleet verwerkingssysteem, dat de oplossing biedt voor de verwerking van vele verschillende soorten glasgroenten en -fruit tegelijkertijd.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top