SPX FLOW Johnson Pump

Over ons

Johnson Pomp Tuinbouw voor kassen wereldwijd.
Johnson Pump Horticulture heeft al meer dan 55 jaar de vinger aan de pols in de tuinbouw industrie. Onze reputatie van snelle, persoonlijke service in combinatie met deskundige verkopers en betrouwbare pompen van hoge kwaliteit heeft zich over de grenzen van Nederland verspreid. Dit blijkt duidelijk uit het feit dat het merendeel van de watergedragen verwarmings- en koelsystemen voor kassen wereldwijd vertrouwen op de Johnson Pump circulatiepompen voor de temperatuurregeling.
Productontwikkeling
Onze kennis van de industrie en onze nauwe samenwerking met het Research & Development team van de productielocatie in Assen zorgt voor een snelle reactie in het leveren van de pompen die de markt wil en nodig heeft.
Snelle service
Binnen Nederland bieden onze servicemonteurs 24-uurs hulpdiensten aan en ons magazijn is voorzien van reserveonderdelen en motoren om uw installatie snel weer aan de praat te krijgen. Voor installaties in het buitenland kunnen wij onderdelen verzenden voor nachtelijke levering.
De klant
Bij Johnson Pump Horticulture hebben we onze standaard uitvoeringen altijd op voorraad. Ook assembleren wij pompen op klantspecificatie. De aandrijvingen en pompen worden op elkaar afgestemd om het optimale stroomverbruik en vermogensbereik te bieden dat nodig is voor de installatie van de klant in zijn specifieke regio van de wereld. Daarnaast bieden wij frequentieomvormers voor de automatische regeling van het motortoerental en de werking van de pomp.
Distributie
Johnson Pump Horticulture distribueert haar producten via een netwerk van dealers die pompen leveren aan bedrijven die wereldwijd kassen installeren.
Maak de keuze die vele anderen al hebben gedaan – Johnson Pump!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top