Spuitbedrijf R. van der Horst BV

Over ons

In onze fabriekshal in Poeldijk spuiten wij met een speciaal daarvoor ontwikkelde machine verwarmingsbuizen. Wanneer de buizen gespoten zijn kunnen wij het transport naar locatie of het laden van containers voor de export verzorgen.
Na montage van de buizen worden de lassen en bochten van de buizen op locatie bijgewerkt. Voor een optimaal resultaat kunnen wij deze buizen ook in het geheel overschilderen met onze verf welke hiervoor speciaal ontwikkeld is.
Ook kunnen wij verfpakket leveren voor het zelf overschilderen van de buizen.

Gemarkeerd product

Schilderen van verwarmingsbuizen

Na montage van de verwarmingsbuizen in de kas worden de lassen en bochten bijgewerkt. Voor optimale kwaliteit adviseren wij de buizen geheel over te schilderen met Van Der Horst Finish. Wij verzorgen ook het onderhoud van bestaande verwarmingsbuizen. Deze worden eerst geschuurd en vervolgens geschilderd met Van Der Horst Finish. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een juiste laagdikte op de buis en schilderen de buis met minimale verspilling van de verf. Ook beschikken we over het juiste materieel om ook buizen op hoogte veilig te kunnen schilderen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top