Signify

Over ons

Lichtrecepten op maat voor telers – Zoekt u een manier om uw teelt verder te optimaliseren? De teelttechniek van de toekomst is al beschikbaar. Met LEDs kunt u jaarrond en duurzaam telen. Op uw bedrijf afgestemde lichtrecepten betekenen snellere groei, hogere productie en een sterker gewas.

Philips ontwikkelt al meer dan 75 jaar belichtingsinstallaties voor plantengroei. Met onze grensverleggende LED-innovaties ontwikkelen we maatwerk oplossingen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Bij Philips hebben we ervaring met het optimaliseren van het klimaat voor uw gewas.

Gemarkeerd product

Philips GreenPower LED toplighting compact

De Philips GreenPower LED toplighting compact maakt het mogelijk om eenvoudig van HPS- naar LED-verlichting over te schakelen, gebruikmakend van uw bestaande HPS opstelling en tralieconstructie. De hoge lichtopbrengst tot 1800 µmol/s en een hoge efficiëntie tot 3,0 µmol/J helpen u om de gewasgroei effectief te optimaliseren, de gewaskwaliteit te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Het product levert dezelfde lichtopbrengst als 1000 W HPS verlichting, maar verbruikt 40% minder stroom.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top