SchermNed scherming & insectengaas B.V.

SchermNed scherming & insectengaas B.V.

Over ons

SchermNed is sinds 1990 dé specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw als de utiliteitsbouw. Een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring opgedaan in zowel nationale als internationale projecten, waarbij samenwerking en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Sinds de start is SchermNed uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een grote speler op de nationale en internationale tuinbouwmarkt, van Nederland tot Canada, Australië en Japan. Ook hier leveren wij onze producten en diensten met eigen begeleider of montageteams. Ook internationaal leveren wij onze producten en diensten met een eigen begeleider of montageteam.

Onze schermsystemen zijn duurzaam en wereldwijd inzetbaar. Goed voor uw gewas, het (werk)klimaat en het milieu. Naast de tuinbouwsector verzorgen wij ook complete utiliteitsprojecten en maken wij schermen voor dakramen, zadeldaken en glasgevels. Door onze brede kennis en ons brede assortiment aan motoren en schermen kunnen wij voor iedere situatie de juiste oplossing bieden. Schakelt u SchermNed in, dan kunt u rekenen op het beste advies, kwaliteit en snelle service.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top