Schep Verwarming BV

Over ons

Schep Verwarming verzorgt klimaatinstallaties voor de tuinbouwsector, zoals verwarmingsinstallaties. Het bedrijf is opgericht in 1973 en gevestigd in Pijnacker (Zuid-Holland). Met ons team van gekwalificeerde en ervaren specialisten – die elke dag met veel inzet voor onze klanten klaar staan – zorgen we samen dat projecten succesvol worden afgerond.

Klimaatinstallaties
Onze installaties worden gemaakt op basis van een nauwkeurig ontwerp – dat voldoet aan de wensen en ideeën van onze klanten – en is volledig gericht op een optimale balans tussen vraag en capaciteit. Zo verhogen we het rendement van installaties, besparen op de energierekeningen en verzorgen bedrijfszekerheid voor onze klanten.

Ook advies en onderhoud
Naast het ontwerp en de levering van klimaatinstallaties, zijn we gespecialiseerd in advisering op het gebied van implementatie en onderhoud van klimaatinstallaties. Wij leveren voornamelijk verwarmingsinstallaties, maar werken ook aan andere klimaatinstallaties, zoals koelingsinstallaties of aardwarmtelevering.

Wereldwijd actief met focus op Nederland
Schep Verwarming is vooral actief op de Nederlandse markt, maar is door de aanwezige expertise en partnerships betrokken bij projecten over de hele wereld. Zo werkten we recent mee aan installaties in o.a. Frankrijk, Portugal, Amerika en China.

Wij staan voor kwaliteit & service
We stellen hoge eisen aan het ontwerp en de levering van de klimaatinstallaties, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan en geen omkijken hebben naar hun klimaatinstallatie. We bieden een 24-uur servicedienst en beschikken over een uitgebreid magazijn, waar veel onderdelen op voorraad zijn. Hiermee zijn we vaak in staat om eventuele storingen doeltreffend en snel op te lossen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top