Roam Technology

Over ons

Roam Technology creëert doeltreffende, duurzame en chloorvrije desinfectie-oplossingen voor diverse toepassingsgebieden. Zo wordt ons product Huwa-San gebruikt bij water-, oppervlakte- en ruimte-ontsmetting in de glastuinbouw.

Als hygiënepartner leveren wij met onze innovatieve kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en service op maat graag een bijdrage. We nemen immers het voortouw op het gebied van duurzame hygiëne-oplossingen.

Gemarkeerd product

Huwa-San Fogger & Huwa-San Multi Purpose

Op het gebied van Medical Support zijn onze belangrijkste producten de draagbare Huwa-San Fogger voor desinfectie van kamers en ruimtes, en Huwa-San Multi Purpose voor oppervlaktedesinfectie. Beide producten maken gebruik van onze Huwa-San desinfectietechnologie. Huwa-San is het originele zilver gestabiliseerde waterstofperoxide. Het voldoet aan de hoogste EN-desinfectienormen voor bactericiden, fungiciden, viruciden, sporiciden en mycobatericiden. Nadat Huwa-San reageert, blijft er alleen water en zuurstof over, dus er blijven geen sporen achter. De draagbare Huwa-San Fogger tilt de technologie van Huwa-San naar een hoger niveau. Met de nieuwe vernevelaar desinfecteert u een hele ruimte uiterst effectief van boven tot onder, zonder dat er iemand aanwezig is. Het is een enorme sprong voorwaarts in termen van tijdwinst en kwaliteitsverbetering. De uitstekende desinfectieresultaten van het apparaat, het duidelijke digitale display en de mobiliteit maken van Huwa-San Fogger de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke optie die momenteel op de markt is. Het apparaat vernevelt Huwa-San TR-12,5 en kan worden gebruikt om ruimtes tot 145 m³ te desinfecteren. Huwa-San Multi Purpose is een breed toepasbaar oppervlaktedesinfectiemiddel. Deze kant-en-klare vloeistof is kleurloos, geurloos en niet corrosief en daardoor bij uitstek geschikt voor het desinfecteren van een breed scala aan oppervlakken in werk- en leefomgevingen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top