Roam Technology

Over ons

Roam Technology is al meer dan 30 jaar actief in de productie en verkoop van biologisch afbreekbare desinfectiemiddelen, om onze wereld zo op een milieuvriendelijke manier te beschermen.

Onze medewerkers en producten zijn van nature wetenschappelijk, stimuleren innovaties in de chemische industrie en ondersteunen onze klanten in meer dan 70 landen.

We hebben 4 hoofdportfoliocategorieën: Agro Solutions, Industrial Applications, Medical Support and Consumer Products. Dit stelt ons in staat om onze wereldwijde netwerkgerichte, industrie- en applicatiegebaseerde diensten aan te bieden.

Gemarkeerd product

Huwa-San Tr-50

Huwa-San Tr-50

Huwa-San TR-50 is een chloorvrije, biologisch afbreekbare biocide waarmee je je watersysteem makkelijk schoon en biofilm-vrij houdt, op een preventieve en duurzame manier. Huwa-San is niet corrosief bij gebruiksconcentraties en is makkelijk meetbaar, chloorvrij en bewezen effectief. Geef Huwa-San TR-50 mee gedurende de volledige teelt en creëer zuurstofrijk gietwater voor een optimale groeiomgeving van je planten.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top