Regbat

Over ons

REGBAT is leverancier en full service onderhoudsbedrijf voor accu’s en tractiebatterijen. Wij regenereren volgens ons eigen gepatenteerd systeem en verdubbelen de levensduur van tractie-
batterijen. Ook hebben we een ruim aanbod van gebruikte tractiebatterijen. Tevens keuren wij tractiebatterijen en laders voor een vast tarief en kunnen ook het watervullen van batterijen
van u overnemen. Voor onderhoud en reparatie geldt bij ons:
SERVICE ZONDER VOORRIJKOSTEN

REGBAT is dealer van MIDAC in Nederland. MIDAC is een leidende Europese fabrikant van tractiebatterijen. Meer informatie en een bedrijfsvideo over het produceren van tractiebatterijen vind u op www.midacbatteries.com.

Bespaar 70% op uw volgende tractiebatterij!!!
Het regenereren van batterijen is 70% goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe batterij. Wij behandelen de batterij volgens ons gepatenteerde systeem. U krijgt 1 jaar garantie op uw geregenereerde tractiebatterij.

Gemarkeerd product

70% besparen op uw tractiebatterij

Het regenereren van tractiebatterijen is 70% goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe batterij en verlengt de levensduur van uw batterij. Wij geven 1 jaar garantie op het regeneratieresultaat. Regbat analyseert uw batterij gratis om de mogelijkheid van regeneratie van uw tractiebatterij te beoordelen. Na analyse weten we hoeveel capaciteit kan worden teruggewonnen. Pas dan beslist u of de regeneratie uitgevoerd moet worden. Regbat heeft ook een grote voorraad gebruikte tractiebatterijen en is official MIDAC dealer voor het leveren van nieuwe tractiebatterijen.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top