RED Horticulture

RED Horticulture

Over ons

RED Horticulture is een pionier in de toepassing van fotobiologie in de kas als een nieuw instrument voor de teler.
De glastuinbouw is in voortdurende evolutie. Elke productieparameter wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd, waaronder het licht. Onze expertise: onze kennis in fotobiologie omzetten in globale, efficiënte en aangepaste oplossingen voor telers.
Onze complete turnkey oplossing is opgebouwd in 4 stappen:

– Capture: onze omgevingssensoren monitoren continu alle klimatologische gegevens binnen de kweekruimte.

– Controle: De gegevens worden doorgestuurd naar de SOLSTICE klimaatcomputer. Dankzij het voorgeconfigureerde plantmodel bepaalt deze een lichtstrategie in overeenstemming met het ras, het ontwikkelingsstadium van de plant en de doelstellingen van de teler.

– Verlichten: Wij ontwerpen verlichting met een optimaal rendement en perfect aangepast aan de kas. Het lichtrecept wordt toegepast door TAURUS-armaturen, individueel regelbaar in spectrum en intensiteit, om perfect te voldoen aan de behoeften van het gewas.

– RED assistentie: De experts van RED begeleiden stipt of het hele jaar door bij de ontwikkeling en verbetering van de verlichtingsstrategie. Deze begeleiding laat ons toe de technologische oplossing te optimaliseren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de plant. RED fotobiologie maakt het mogelijk om tegelijkertijd de opbrengst, de vroegheid, de brixwaarde en de homogeniteit te verhogen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top