Protix

Over ons

Protix is het toonaangevende insectenbedrijf in de productie van natuurlijke en duurzame ingrediënten uit insecten. Onze visie is een voedselsysteem in balans met de natuur. De zwarte soldatenvlieg is een belangrijke speler om onze visie tot leven te brengen. Onze circulaire aanpak maakt gebruik van bijproducten uit de voedingsindustrie om de insecten te voeden. De insecten worden gebruikt als hoogwaardige voedingsbron in verschillende soorten diervoeder, de chitine rijke insecten frass wordt ingezet als bodem activator. Producten van Protix zijn: ProteinX, LipidX, PureeX en Flytilizer.

Flytilizer is bewerkte frass van insecten. Het is een 3-in-1-meststof die antagonistische activiteit (chitine) activeert, de bodemstructuur (organische stof) verbetert en planten voedt (essentiële voedingsstoffen). Flytilizer fungeert als een bodemactivator die het ecologische evenwicht terugbrengt in de bodem.

Gemarkeerd product

Protix Flytilizer

Flytilizer is bewerkte frass van insecten. Het is een 3-in-1-meststof die antagonisme stimuleert (chitine), bodemstructuur verbeterd (organische stof) en de plant voedt (essentiële voedingsstoffen). Flytilizer fungeert als bodemactivator die het ecologische evenwicht in de bodem terug brengt.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top