Procc BV

Procc BV

Over ons

ProCC is een arbeid- en teeltregistratie systeem. Wij werken door middel van een cloud-based systeem, waardoor je overal en altijd bij je data kan.

Wij zijn een gespecialiseerde en betaalbare speler op het gebied van registratie. Wij maken gebruik van een licentie model waarbij jaarlijks een vergoeding wordt betaald voor het gebruik van ons systeem.

Om de arbeid te registreren maken we gebruik van onze mobiele app en NFC-Tags die zijn gekoppeld aan de medewerkers, paden, karren bakken of eventueel iets anders. De medewerker selecteert in de app de handeling die hij/zij moet uitvoeren en scant de bijbehorende tag(s). Hierdoor kunnen deze later worden gekoppeld aan gewichten of andere specificaties.

Ook kun je tellingen in de app gebruiken of fusten te registreren. Deze data wordt dan tijdelijk opgeslagen op de buffer (een server op locatie), waardoor het niet erg is mocht er tijdelijk geen internet zijn op de locatie. Wanneer de buffer verbinding kan maken met de cloud omgeving wordt alle data gesynchroniseerd. Hierna kun je alle registraties online bekijken en zien hoe uw medewerkers presteren en ze hierop aansturen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top