Priva Horticulture BV

Over ons

De wereldwijde verstedelijking brengt uitdagingen met zich mee die ons dwingen na te denken over betere methoden om vers, veilig en gezond voedsel op een duurzame manier te produceren. Om ervoor te zorgen dat er genoeg voedsel is voor iedereen wordt milieubewuste tuinbouw steeds belangrijker.

Dit doen wij bij Priva: we helpen tuinbouwondernemers over de hele wereld een winstgevend gewas te groeien op een duurzame manier. Dit doen we door een totale en geïntegreerde oplossing aan te bieden, bestaande uit een combinatie van hardware, software en diensten. Zo kunnen zij bewuste beslissingen nemen over hun belangrijkste natuurlijke hulpbronnen: water, arbeid en energie.

Gemarkeerd product

Priva Connext

De meest geavanceerde procescomputer voor een perfecte teelt en maximale opbrengst. Welk type gewas u ook teelt, het is essentieel dat u de ideale teeltomstandigheden creëert. Daarvoor is het belangrijk dat u inzicht hebt in alle processen van uw tuinbouwbedrijf en hier ook invloed op kunt uitoefenen. Zo waarborgt u niet alleen het succes en de continuïteit van uw gewas, maar ook van uw bedrijf. De Priva Connext procescomputer stelt u in staat alle processen te koppelen en te beheren, nu en in de toekomst. Het resultaat: een perfecte teelt en maximale opbrengst.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top