Presscon Engineering & Production BV

Over ons

De basis van ons bedrijf wordt gevormd door het ontwerpen, bouwen en onderhouden van stikstofexpansiesystemen ten behoeve van de kas verwarming in de glastuinbouw.
Met een een deskundig advies zijn wij voor zowel installateur als glastuinder een betrouwbare partner om mee samen te werken bij klein- en grootschalige projecten.

Met een professionele organisatie van meer dan 25 medewerkers vanuit onze vestiging in het Westland zetten wij ons dagelijks in voor het leveren van kwaliteitsproducten aan afnemers over de gehele wereld.

Innovatie, kwaliteit en flexibiliteit

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek in Honselersdijk en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit. Met de productie in eigen beheer zijn wij als organisatie zeer flexibel. Wij kunnen daarom klant specifiek bouwen en leveren geen standaard product maar een installatie op maat, zoals u die voor ogen heeft.

Gemarkeerd product

Presscon Stikstof generator

Een PRESSCON stikstofexpansiesysteem monitort en regelt de luchtdruk die heerst in de expansieruimte van een centraal verwarmingssysteem. Het systeem bestaat uit een stikstofgenerator met een persluchtcompressor, een set van druksensoren die het waterniveau en de druk boven in een buffer tank meten, een vacuüm-overdrukbeveiliger voor de buffertank en een regelmodule die de stikstof generator aanstuurt. Onze stikstofgeneratoren hebben een flexibel ontwerp waardoor onderhoud en interventies gemakkelijk zijn. De Hornit en Vernit units zijn opzettelijk open opgebouwd zonder een kast voor het binnenwerk. Deze keuze maakt eenvoudige toegang voor onderhoud mogelijk en zorgt er ook voor dat de investeringskosten voor de eindgebruiker beperkt worden. Ondanks dat onze standaard expansiesystemen in productievermogen variëren van 1m3 tot 18m3 99% stikstofgas per uur, kunnen we ook maatwerkstikstofinstallaties ontwerpen en bouwen voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen, met vermogens tot wel 1,000m3 stikstofgas per uur.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top