5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

NIVOLA BV

NIVOLA BV

Over ons

Nivola Technische Handelsonderneming B.V. is opgericht in 1956 en is gestart met het drogen van bloembollen met behulp van de Nivolator, een ventilator met unieke waaier.

De volgende logische stap was de ontwikkeling van de Nivolator met een geïntegreerd verwarmingsspiraal, de Nivolair. Na in eerste instantie alleen verwarmingselementen voor kassen te hebben gefabriceerd, kwam al snel de vraag vanuit de utiliteit. Inmiddels worden de Nivolair verwarmingssystemen in heel Europa met succes toegepast. In industriehallen, magazijnen, werkplaatsen etc.

Naast deze productgroep, ontwikkelde Nivola een tweede productgroep; De Zwavelverdamper. Deze wordt gebruikt voor het verdampen van zwavel, ter bestrijding van meeldauw in onder andere rozen, tomaten en paprika’s.

Het ontvochtiging systeem voor uw kas!
De rol van gesloten schermen blijft toenemen in het streven naar grotere energiebesparingen. Het optimaliseren van het klimaat onder deze schermen vereist een andere aanpak. Hoe krijgt u onder de gesloten schermen een goed gewasklimaat? Nivola heeft de oplossing, het is een kwestie van luchtverplaatsing!

Voordelen Nivolution:
– Kasontvochtiging
– Energiezuinige en efficiënt toerbare EC-motor
– Minder schermkieren en vaker schermen
– Minder gebruik minimum buis
– Onderhoudsvrij
Voordelen in combinatie met de Nivolator®:
– Homogene luchtvochtigheid, temperatuur en CO2
verdeling door de gehele kas
– Geen tochtverschijnselen of dode lucht
– Ingenieus luchtpatroon

Vanwege nieuwe Europese regelgeving is er in samenwerking met NIVOLA een speciaal zwaveltablet ontwikkeld! Per 1 oktober 2018 is NIVOLA importeur van de AFEPASA zwaveltabletten en zijn ze te verkrijgen via de bij u bekende groothandels.

Toegestaan volgens nieuwe regelgeving
Gebruiksgemak tijdens het vullen
Duurzaam en veilig in het gebruik
Goede kwaliteit gegarandeerd
Door deze zwaveltabletten blijft meeldauwbestrijding met behulp van de zwavelverdamper gewaarborgd. Het tablet weegt 115 gram, wat precies de juiste hoeveelheid is om de zwavelverdamper op een veilige manier te vullen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top