MPS

Over ons

De MPS-groep is ervan overtuigd dat de tuinbouwsector een belangrijke bijdrage kan leveren aan de wereldwijde verduurzaming. Het is daarom de ambitie van MPS om de gehele tuinbouwketen te laten werken met respect voor mens, natuur en milieu. Met aantoonbaar transparante certificering dragen we bij aan de verduurzaming van de gehele keten. Hierdoor maakt MPS de duurzaamheid van de tuinbouw meetbaar.

MPS ontwikkelt en beheert certificaten op het gebied van duurzaamheid en milieu en draagt in haar ambitie bij aan de wereldwijd erkende Sustainable Development Goals.

Gemarkeerd product

MPS-SQ

MPS-SQ Het certificaat voor aantoonbaar goede arbeidsomstandigheden Wat is MPS-Socially Qualified? • Monitoring van goede arbeidsomstandigheden • Sluit aan bij eisen FSI2020 • Gebaseerd op ILO richtlijnen Voordelen MPS-Socially Qualified: • Voldoet aan (sociale) eisen retail • Speelt in op maatschappelijke vraag naar sociaal verantwoorde producten • Versterking bedrijfsimago in sierteeltsector • Zichtbaarheid voor handelaren en retailers in MPS-Trade Portal Wat is nodig voor het behalen van MPS-GAP en/of MPS-SQ certificering? Om MPS-SQ certificering te behalen dient u eerst MPS-ABC deelnemer te zijn, en uiteindelijk een geldige MPS-ABC kwalificatie te hebben. 1. Informatie inwinnen betreffende het certificaat wat u wilt behalen Neemt u contact op met het MPS Service & Support team en kijk op www.my-mps.com 2. Eventueel bedrijfsbezoek of telefoongesprek voor uitleg over certificaat door MPS-medewerker 3. Offerte opvragen Een offerte-aanvraagformulier kunt u opvragen tijdens een bedrijfsbezoek of via www.my-mps.com 4. Implementatie van de certificatie-eisen (optioneel m.b.v. het MPS-digitale handboek) 5. Interne audit Mocht u hier hulp bij nodig hebben kunnen we u verwijzen naar een extern adviesbureau 6. Certificatie-audit Mocht u bovenstaande stappen allemaal goed hebben uitgevoerd, dan wensen wij u veel succes tijdens de certificatie-audit en gaan wij er vanuit dat u met vlag en wimpel zal slagen voor deze audit. Voor vragen over de certificatie-audit verwijzen wij u graag naar MPS-ECAS: MPS-ECAS | E certificatie@ecas.nl | T +31 (0)174 615 715

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top