Meegaa Substrates BV

Over ons

MeeGaa is een vertrouwd leverancier van kwalitatief hoogwaardige potgrondmengsels en substraten voor de professionele tuinbouw.

MeeGaa Substrates beschikt over twee locaties waar hoogwaardige substraatmengsels worden geproduceerd: Maasland en Den Hoorn. In Maasland ligt de nadruk op kokos en stek substraten.

Hoogwaardige machines, goed opgeleide mensen en strenge kwaliteitseisen zijn hiervoor een belangrijke voorwaarde. Daarnaast is MeeGaa aangesloten bij de RHP. Binnen de RHP is veel aandacht voor risicobeheersing en kwaliteitsverbetering. Het kwaliteitsbeleid wordt binnen MeeGaa actief uitgevoerd en gecontroleerd door technische adviseurs van de RHP middels bedrijfsbezoeken.

MeeGaa Substrates: Quality wins!

Gemarkeerd product

Substraat

Substraat

Elk gewas heeft zijn eigen specifieke behoeften op het gebied van mineralen, waterhuishouding en zuurgraad. Door de verschillende grondstoffen bij elkaar te voegen kunnen wij inspelen op de wensen van zowel de klant als het gewas. De basis van een op maat gemaakt substraat is dat het luchtig is, het gewas van de voedingsstoffen voorziet en veel vocht kan vasthouden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top