MechaTronix Europe NV
MechaTronix Europe NV

MechaTronix Europe NV

Over ons

Met het hoofdkantoor in Nederland, een geavanceerd R&D-centrum in Taipei en Kaohsiung (Taiwan), en wereldwijde distributiefaciliteiten in Hong Kong en Nederland is MechaTronix toonaangevend in de wereld van geavanceerde LED-groeilampen. Als onderdeel van de 8 Lakes group, gevestigd in Breda (Nederland), combineert het bedrijf hoogwaardige Aziatische technologie en productie met de kernwaarden van een West-Europese marktleider.

Wij brengen nieuwe technologieën naar de wereld van tuinbouw-assimilatiebelichting, met als doel de hoogst mogelijke opbrengst in combinatie met stuurbaarheid en herhaalbaarheid.

We dagen u uit om samen met ons op te trekken in de wereld van de tuinbouwbelichting. We verzekeren u dat het een unieke reis zal worden.

Nieuws

Vacatures

Product Marketeer Horti LED glastuinbouw

Wat doe je als Product Marketeer?
Als Product Marketeer ben je verantwoordelijk voor de actieve marketing van ons bedrijf en de bijhorende producten binnen de markt van de glastuinbouw en vertical farming.
Samen met het marketing team in Taiwan verzorg je het geheel van professionele uitingen van het bedrijf zowel op digitale als andere media.
Je vertaalt de nieuwe ideeen en producten naar moderne communicatiemiddelen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze mediapartners.
Samen met het commerciële team en het event team verzorg je het geheel van events en beurzen zowel nationaal als internationaal.
Je rapporteert aan de CEO.

Neem contact met ons op via e-mailadres of bekijk hier meer informatie

View Jobs Ads »

Project Coördinator

Wat ga je doen ?
Als Project Coördinator ben je de draaispil voor onze LED groeilicht projecten in binnen- en buitenland. Vanuit de binnendienst (locatie Breda of Wommelgem) ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de klanten als de mensen in het veld, de techniek, de productie en financiële administratie. Je maakt de projectvoorbereidingen met het sales team, behandeld de orders, beheert de projecten financieel (voor- en nacalculatie, voortgang rapportages, verwachte kasstroom per project) en bespreekt deze met de sales en finance afdelingen. Je begeleidt het proces van de technische coördinatoren, zodat de hele afhandeling van de projecten vlekkeloos verloopt. Je bent tevens het eerste aanspreekpunt voor de klant voor afstemming van de leveringen en installaties.

Neem contact met ons op via e-mailadres of bekijk hier meer informatie

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top