Maurice Kassenbouw

Over ons

Maurice Kassenbouw BV/Ammerlaan Construction BV realiseert wereldwijd complete tuinbouwprojecten voor alle segmenten van de tuinbouwsector.
Met meer dan 70 jaar ervaring verzorgen wij op maat gemaakte totaalprojecten. Wij anticiperen op uw vraag, waarbij het klimaat, zowel binnen als buiten de kas, centraal staat. Hierdoor kunnen wij u, voor zowel de teelt als onderneming, optimale groeimogelijkheden bieden.

Gemarkeerd product

Air & Energy systeem

Perlinger Gemüse is een van de grootste AGF-handelsbedrijven van Oostenrijk. Het bedrijf verhandelt niet alleen van andere telers, maar is ook al die jaren zelf blijven telen. Door de jaren heen is Perlinger Gemüse uitgegroeid naar high-tech tuinbouw bedrijf op een glas-areaal van momenteel 35 hectare. Het bedrijf teelt voornamelijk smaakvolle paprika’s en tomaten. Maurice Kassenbouw heeft de de laatste 5 projecten voor Perlinger mogen ontwerpen en realiseren. Ook in 2019 wordt weer een 6 ha belichte tuinbouwkas gebouwd, inclusief Air & Energy systeem. Maurice Kassenbouw is trots op de samenwerking met Perlinger Gemüse.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top