Lutz-Jesco Nederland B.V.

Over ons

Lutz-Jesco heeft als fabrikant meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van doseertechniek en het begeleiden van de producten bij toepassingen in de waterbehandeling t.b.v. onder andere de glastuinbouw.

Het leveringsprogramma bestaat uit zoutelektrolyse, desinfectie-systemen, doseerpompen, TOPAX meet- en regelapparatuur, drukhoud- en overstortventielen, injectiestukken, , doseercontainers en tevens via het zusterbedrijf Lutz Pompen Nederland BV ook: vat- en containerpompen, flowmetersystemen, lucht aangedreven-dubbelmembraanpompen en centrifugaalpompen.

De doseerpompen van Lutz-Jesco hebben al decennia lang hun kwaliteit bewezen. Naast de magneet aangedreven MAGDOS-serie (0-15 l/uur), de motor aangedreven MEMDOS-serie (0-1020 l/uur) zijn er ook stappenmotor-membraan-doseerpompen met digitaal display van Lutz-Jesco.
Deze stappenmotor-membraan doseerpompen zijn op basis van hun ontwerp bijzonder geschikt wanneer het om zeer nauwkeurige doseertaken gaat. De stappenmotor, met een slijtarme tandriemaandrijving, zorgt voor een buitengewoon rustige, nagenoeg puls vrije dosering. Hiermee valt de MEMDOS SMART serie niet alleen op vanwege het elegante ontwerp maar ook door het grafische display met meertalig keuzemenu met daardoor een eenvoudige bediening.
Deze doseerpompserie is in verschillende capaciteit bereiken (tot 30 l/uur) en in vier materiaalvarianten, voor vele vloeistoffen, beschikbaar. Uiteraard zijn er uitgebreide toebehoren in de overeenkomstige materialen verkrijgbaar om zo een complete waterbehandelingsinstallatie samen te kunnen stellen.

Voor meer informatie www.lutz-jesco.nl

Gemarkeerd product

Lutz Vatpompen en containerpompen

Lutz vatpompen en containerpompen zijn geschikt voor het veilig en economische rondpompen en afvullen van neutrale en agressieve, niet brandbare en licht ontvlambare dunne vloeistoffen tot licht viskeuze zowel als zuivere en verontreinigde vloeistoffen uit verplaatsbare of stationaire vaten van uiteenlopende afmetingen. Veelzijdig inzetbaar Motoren en pompwerken zijn uitwisselbaar Toepassingsgerichte capaciteit Functioneel design Modulaire opbouw Goedgekeurde kwaliteitsmaterialen Onderhoud- en servicevriendelijk

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top