LUBING GreenTec
LUBING GreenTec

LUBING GreenTec

Over ons

NIEUWSTE AIRCONDITIONINGSYSTEMEN VAN BARNSTORF
LUBING Maschinenfabrik is sinds 1949 actief met het hoofdkantoor in Barnstorf. Sindsdien is er een wereldwijd bedrijfsnetwerk ontstaan met internationale vestigingen en agentschappen – LUBING is daarom beschikbaar voor klanten op alle 5 continenten. LUBING is een internationale leverancier op het gebied van airconditioningsystemen met innovatieve producten van topkwaliteit die over de hele wereld zijn beproefd en getest. Onze systemen zijn totaaloplossingen voor alle moderne eisen in kassen, maar zijn tegelijkertijd zo modulair dat ze individueel kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.
ONTWIKKELING EN PRODUCTIE
LUBING onderzoekt en ontwikkelt in haar eigen onderzoekscentrum, dat in 2013 volledig werd herbouwd en uitgebreid tot 650 m², gebruikmakend van de nieuwste technologieën. De planning en uitvoering van idee tot product
vindt plaats op moderne 3D CAD-systemen.
Op het terrein van Barnstorf worden alle uitvoeringen van het gehele productassortiment vervaardigd op een bedrijfsterrein van 70.800 m2 in vijf hallen met een oppervlakte van circa 16.500 m2. Hiertoe vindt de productie deels plaats in 3-ploegendienst met de modernste productietechnologie.
De bijzonder hoge kwaliteitsnormen van LUBING vereisen meer dan zorgvuldige kwaliteitstesten. Op de locatie zelf wordt tot 100% van de componenten deels handmatig en deels volautomatisch geïnspecteerd.
Met een capaciteit van meer dan 200 medewerkers bieden wij individueel geoptimaliseerde oplossingen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top