Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda BV

Over ons

Loonbedrijf van Nieuwkoop is hét adres voor al uw werkzaamheden op het gebied van grond- en graafwerk, teeltwisseling en cultuurtechniek!

In 1964 is het bedrijf kleinschalig begonnen met 1 handspitter, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig, modern en toonaangevend familiebedrijf van formaat.

Met onze jarenlange ervaring, 27 gemotiveerde medewerkers en ons machinepark bestaande uit onder andere 16 tractoren, 9 kranen, 10 shovels, 6 hakselmachines, 4 uitdraaimachines en 16 vrachtwagens hebben we alles in huis om in zowel binnen- als buitenland specialistische werkzaamheden van topkwaliteit op het gebied van machinale teeltwisseling, grond- en graafwerk en cultuurtechniek uit te voeren.

Vanuit ons centraal gelegen bedrijf aan de rand van Gouda gaan onze ervaren en vakkundige medewerkers elke dag op pad met onze vrachtwagens en machines om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We bedienen klanten in heel Nederland, maar reizen ook regelmatig af naar het buitenland naar onder andere België, Duitsland, Spanje, Engeland en Italië.

Waarom kiest u voor Loonbedrijf van Nieuwkoop?
1. Ervaring
We bestaan sinds 1964 en hebben dus veel ervaring op alle mogelijke gebieden
2. Machinepark
Zeer gevarieerd en compleet machinepark, voor elke klus hebben wij de machine!
3. Wagenpark
Modern wagenpark bestaande uit 16 eigen vrachtwagens, waar wij onze machines snel en efficiënt mee vervoeren
4. Ambitieus
Ervaren, innovatief en gemotiveerd personeel
5. Internationaal
Werkzaam in heel Nederland (maar ook internationaal)
6. Pioniers
Wij zijn pioniers van huis uit en gaan graag een uitdaging aan

Ons motto is niet voor niks ‘gaat niet bestaat niet’, dus bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en dan zullen we onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top