Lock Drives BV

Lock Drives BV

Over ons

Uw succes is onze drijfveer

Als toonaangevende fabrikant van aandrijfoplossingen voor de professionele tuinbouw en landbouwtechniek, zetten wij ons in voor de hoogste kwaliteitsnormen van onze klanten.

Luisteren en doen

Door unieke specialisatie en kennis van de branches willen wij aanbieder zijn van complete systemen. De zo verkregen technologische kennis passen we op innovatieve wijze toe in nieuwe markten en toepassingen, in het bijzonder op het gebied van positioneringsoplossingen.

Concentratie op de kern

Onze uitdaging is, uitgaand van een dominerende positie in de toepassing of op de thuismarkt, selectief de belangrijkste doelgroepen in de exportmarkten te bedienen.

Dagelijks verbeteren

Ons streven naar innovatieve oplossingen ten voordele van onze klanten en een klantgerichte prijs/prestatieverhouding wordt bewezen door voortdurende product- en procesoptimalisatie alsmede investeringen in de modernste productietechnologieën.

Verbeter jezelf

Als familiebedrijf met een kern van gemotiveerde medewerkers werken wij als een team- en procesgeoriënteerde organisatie met gedelegeerde verantwoordelijkheden. Deze organisatievorm en de vakkundigheid van ieder individu stellen ons in staat snel en flexibel in te springen op de behoeften van onze klanten en stakeholdergroepen.

Verantwoordelijk voor mens, dier en natuur

Het behoud van een leefbaar milieu en het bewust gebruik van hulpbronnen zijn belangrijk voor ons. Duurzame ontwikkelingen in materialen en technologie op het gebied van milieubescherming en recycling worden overgenomen en op verstandige wijze gebruikt.

Gemarkeerd product

LSC 40 slimme regelaar

LSC 40 slimme regelaar

Digitale eindschakelaar Volledig mechatronisch eindschakelsysteem met geïntegreerde extra schakelaars voor DC (15-28 VDC) regelspanning Snelle en eenvoudige instelling zonder netaansluiting, gecombineerd met bewezen hoge betrouwbaarheid Optie van LPR ‘Geïntegreerde positieterugkoppeling’ met hoge resolutie Slechts één versie voor alle draaisnelheden – zonder extra componenten Geen extra teach-in nodig Geen mechanische aanslag / slijtage Uitgangen met 0-10 V, 4-20 mA en incrementeel signaal.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top