Labelcare B.V.

Over ons

Labelcare is dé leverancier van labelsystemen voor de Benelux. Ook als het gaat om desktop barcodeprinters en industriële labelprinters leveren wij uitsluitend kwaliteit. Onze printers staan garant voor betrouwbaarheid bij bedrijf kritische toepassingen.

U zoekt een professionele labelprinter voor het bedrukken van bloempotten, adreslabels, zelfklevende barcodes of etiketten met productinformatie? Voor op de toonbank, in de fabriekshal of aan de lopende band? Labelcare biedt u de juiste etiketteermachine voor elk product of pakket.

Kwaliteit – Toebehoren
Labelcare levert hoge kwaliteit blanco en bedrukte etiketten in elke gewenste oplage en in diverse materialen. Uw etiketten kunt u laten voorzien van elke informatie die u wenst. Voor bijna ieder type etiket bieden wij eerste klas thermal transfer linten. Geschikt voor alle bekende labelprinter merken.

Service
Wij beschikken over ruim 25 jaar ervaring in de etiketten- en etiketteerbranche. Wij adviseren u graag over de juiste kwaliteit etiketten, printkoppen, platens en thermal transfer linten voor het uitdragen van uw eigen identiteit. Gaat het om een kleine printer of een compleet en uitgedacht etiketteersysteem, wij denken graag met u mee!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top