Kubo Tuinbouwprojecten BV

Kubo Tuinbouwprojecten BV

Over ons

Bij KUBO kunnen we inmiddels terugkijken op 75 jaar historie in de glastuinbouw. Een familiebedrijf met een stabiele basis, waar de derde generatie aan het roer staat.

KUBO realiseert complete kasprojecten. Contracting, engineering, fabricage, de bouw en service. Alles in eigen beheer. Om het hele proces te kunnen controleren, op tijd te kunnen leveren en zeker te zijn van de nieuwste technieken en concepten.

Er is steeds meer vraag naar voedselveiligheid, CO2 reductie en lokaal en veilig voedsel. Bij KUBO zijn we overtuigd dat wij antwoord kunnen geven op deze uitdagingen. Daarom ontwikkelen en testen we steeds nieuwe technieken en duurzame productiefaciliteiten en -diensten.

Innoveren zit in ons DNA. Het is de voorwaarde voor vooruitgang. Daarom ontwikkelen en testten we steeds nieuwe technieken en mogelijkheden. De Ultra-Clima is natuurlijk altijd al een innovatie op zichzelf geweest. Het kas-concept is gericht op een aantal pijlers;

* hogere productie
* maximale voedselveiligheid
* minimaal energieverbruik
* minimaal waterverbruik
* CO2 emissie reductie
* en optimaal rendement.

Met (semi-gesloten) kassen en slimme groeiende concepten, creëert u de ultieme omgeving die de minste energie en water gebruikt, terwijl u het minimumrisico uitvoert en het maximale rendement bereikt. Wat je wensen ook zijn. Waar je ook bent. The Future of Greenhouses is blue.

Nieuws

DE VERANDERMANAGER DIE COVID-19 HEET

DE VERANDERMANAGER DIE COVID-19 HEET

Nog maar een half jaar terug zou het een reflex zijn geweest. Als een serieuze klant aan de andere kant van de wereld interesse voor een kas toonde, stonden we al met één been in het vliegtuig. Nu starten we Teams op, het programma voor beeldbellen.

Read more »

Vacatures

Engineer Elektrotechniek

Als Electrical Engineer ben je betrokken bij alle elektrotechnische vraagstukken van nieuwe, hoogwaardige turnkey kasprojecten, die over de hele wereld opgezet worden. Je zorgt voor de elektrotechnische layouts met bijbehorende details, zodat alle systemen in de kassen voorzien worden van elektriciteit. Je kijkt naar de beheersbaarheid van de stroom, het graafplan, en de soort en hoeveelheid kabels.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:
– Berekenen, ontwerpen en tekenen van elektrotechnische installaties en schema’s;
– Ondersteunen van de afdeling sales en projectmanagement, maar ook de klant, op gebied van elektrotechnische installaties, en voorziet hen van adviezen;
– Onderhouden van contacten met onderaannemers en leveranciers;
Inkopen en uitbesteden van elektrotechnische installaties;
– Het actief volgen van markt- en concurrentieontwikkelingen, waarbij je op de hoogte blijft van de laatste stand van de elektrotechnische installaties.

View Jobs Ads »

Projectleider

De Projectleider is verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van de internationale turnkey bouwprojecten in uitvoering. Gedurende de gehele projectfase ben jij, vanuit Nederland, de spin in het web. Je maakt onderdeel uit van het interne projectteam, waarmee je regelmatig overlegt en afstemt. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de supervisor op bouwplaats en de betrokken externe partijen.
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en borgen van de projectplanning. Je initieert bouwvergaderingen en werkbesprekingen en je zorgt voor de opvolging van de gemaakte afspraken. De kwaliteit van het project mag uiteraard nooit uit het oog verloren worden, dit houd jij scherp in de gaten. Tevens bewaak je het projectbudget en zorg je voor de juiste veiligheidsprocedures. Na de oplevering van het project ondersteun je de aftersales activiteiten.
Tenslotte wordt van jou verwacht dat je actief meedenkt en meewerkt om onze processen en producten te verbeteren.

View Jobs Ads »

Calculator

Als Calculator bouw je mee aan de wereld van morgen. Je vertaalt aanvragen voor internationale (turnkey) kassenbouwprojecten naar complete en correcte offertes. Jouw input vormt het startpunt van een succesvol project.

In overleg met de Salesafdeling maak je het eerste ontwerp van de kas om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van een plattegrond in CAD. Je vraagt offertes op met betrekking tot o.a. glas, transport, verwarming en andere installaties. Met het TNO programma CASTA maak je sterkteberekeningen van je ontwerp. Hierbij houd je onder andere rekening met de specifieke eisen van de toekomstige locatie (land) van het kasproject. Al deze informatie voeg je samen om tot een kostprijsberekening te komen. In nauwe samenwerking met je collega’s van Sales en Calculatie maak je zo een heldere en complete offerte voor de klant.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top