Kolster BV

Kolster BV

Over ons

Kolster BV heeft zich vanaf de tachtiger jaren gespecialiseerd in de snijheesterteelt, snijheesteruitlevering en snijheesterveredeling

Vanuit de boomkwekerijsector heeft Kolster BV zich geleidelijk aan gespecialiseerd in snijheesters, vanaf 2000 zijn daar nog Magical vaste planten, pot- en containerplanten en bodemdekkers bijgekomen. De meeste Magical gewassen zijn op onze 6,5 hectare grote kwekerij te bezichtigen, maakt u daartoe a.u.b. wel even een afspraak zodat we u ook de nodige aandacht kunnen geven. Veredeling, beproeving, en introductie nemen op ons bedrijf de belangrijkste plaats in.

Al onze nieuwe gewassen dragen de onder merkenrechts vallende naam Magical en voor dat planten de Magical naam mogen dragen moeten ze aan nogal wat eisen voldoen.

Kennis, gedegen voorlichting en het feit dat het succes van onze klanten voorop staat hebben ons bedrijf de plek gegeven die we nu hebben: Uw succes is de basis van ons succes en niet andersom.

Kolster BV op internationaal pad

De wereld moderniseert, innoveert en visualiseert en wordt mede daardoor steeds meer aantrekkelijker voor Kolster BV. Internationaal gezien ziet Kolster BV groei in de wereldwijde sierteeltproductie en wil deze uitdagingen en kansen graag benutten. Nederland is niet voor niets de grootste speler in de wereldwijde omzet van bloemen en planten. Zowel per luchtvervoer als per zeecontainer worden Kolster’s bloemen en planten verhandeld naar alle delen van de wereld.

Veredelingsprogramma’s, teeltkennis, innovatie en branding zorgen voor een wereldwijde sterke positie die Kolster BV graag wil behouden. Als specialist in snijproducten is Kolster BV in zo’n 80 landen actief.

Productie en afzet van snijproducten zijn al lang geen lokale of regionale aangelegenheid meer. Behalve de veredeling en de eerste opkweek van nieuwe soorten is de grote kweekproductie uitbesteed aan kwekers in binnen- en buitenland. Van daaruit vinden reeds eerder gedane en ook nieuwe vindingen hun weg naar elders, tot ver over de Nederlandse landsgrenzen heen. Van kwekerijen in de directe buurlanden tot in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en zelfs Zuid-Korea aan toe. Om de producten met kwekersrecht in binnen- en buitenland op een vertrouwde wijze weg te zetten, heeft Kolster BV in de loop der jaren een behoorlijk netwerk opgebouwd. Zo gaat uitgangsmateriaal voor snijproducten naar kwekerijen in landen als Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia. Deze gewassen onder kwekersrecht worden veelal via agentschappen bij kwekers ondergebracht. U kunt Kolster’s deskundige agentschappen vinden op deze web-site, onder land en naam. Deze agenten kunnen u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de gewenste producten.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top