Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

Over ons

Kerklaan Greenhouses & Horti Materials is gespecialiseerd in het bouwen van deels “gebruikte” kassen. We gebruiken een mix van gebruikte en nieuwe materialen. Het resultaat is een moderne kas die weer voldoet aan de huidige wet en -regelgeving tegen een interessante prijs. Wij verzorgen bouwprojecten zowel in Nederland als daar buiten.
Ook leveren wij gebruikte tuinbouwmaterialen en -installaties, waaronder scherming, verwarmingsinstallaties, automatisering, belichtingsinstallaties, teeltsystemen en -goten, buffertanks etc.
Daarnaast hebben wij ook een gevarieerd aanbod van tuinbouwmachines, zoals sorteer- en bosmachines, spuitkarren etc.

Gemarkeerd product

Een impressie van een van onze projecten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van “gebruikte” kassen. Het resultaat van deze opnieuw gebouwde kassen is een moderne kas die weer voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Dit is mogelijk als bouwpakket, al dan niet met supervisie, of als compleet kassenbouwproject. De hernieuwde kas bestaat uit gebruikte en nieuwe materialen en heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe kas. Gedemonteerde kassen, ketelhuizen en bedrijfsruimten kunnen wij op iedere gewenste locatie opbouwen en installeren.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top