Jiffy Products International BV

Over ons

We stellen ons graag even voor
Jiffy is echt een internationaal bedrijf. Ons hoofdkantoor ligt in Zwijndrecht, Nederland. Daarnaast hebben we locaties in de VS, Canada, Sri Lanka, Japan, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Spanje en Estland. Jiffy oogst zijn eigen veen in veenderijen in Zweden, de Baltische Staten en Canada. Daarnaast mengen we hoogwaardige substraten in Nederland, Estland en Canada. De Preforma Pluggen produceren we in Nederland, de VS, Spanje en Japan. Daarnaast maken we ook een volledige lijn van kokosproducten in onze eigen fabriek in Sri Lanka.

Jiffy-assortiment
Ons uitgebreide Jiffy-assortiment biedt uw bedrijf veel verschillende opties voor maatwerkoplossingen. We luisteren daarbij altijd naar u, onze klant. Zodat we onze producten technisch kunnen blijven verbeteren en daarmee de wereld kunnen voeden en mooier kunnen maken, zonder het milieu uit het oog te verliezen. Met ons assortiment aan potten, pellets, kokosproducten, substraten en pluggen, helpen we uw bedrijf bij het vinden van de beste groeioplossingen.

Gemarkeerd product

Jiffy Growblocks

De Jiffy Growblocks bevatten 100% RHP-gecertificeerd kokossubstraat en worden geleverd als een droge plaat in een net. Dit is zeer efficiënt, zowel voor het vervoer als de opslag. Wanneer er water wordt toegevoegd, zwelt de plaat op naar een blok of staaf, klaar voor de teelt van uw planten. Het net houdt het medium bij elkaar en de kas schoon. Growblocks kunnen, afhankelijk van uw behoeften, worden besteld in veel verschillende maten, met of zonder gaten voor zaailingen. – Hogere opbrengst – Sterkere planten – Besparing op tijd en werk Het gezuiverde, gestabiliseerde kokossubstraat wordt nauwkeurig geselecteerd op onze Jiffy productielocatie, voor een maximaal waterbergend vermogen van 60-75%. Een luchtgevulde porositeit van 20-65% zorgt voor optimale zuurstofverspreiding in de wortelzone. Dankzij het productieproces van de Jiffy Growblocks kunnen telers mesttoepassing gebruiken met verschillende EC- en pH-niveaus. Kokossubstraat is een duurzaam, milieuvriendelijk substraat dat eenvoudig kan worden afgevoerd. Het net is gemaakt van PLA. Jiffy Growblocks kunnen perfect worden ingezet in combinatie met Jiffy Growbags.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top