Jiffy Products International BV

Over ons

We stellen ons graag even voor
Jiffy is echt een internationaal bedrijf. Ons hoofdkantoor ligt in Zwijndrecht, Nederland. Daarnaast hebben we locaties in de VS, Canada, Sri Lanka, Japan, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Spanje en Estland. Jiffy oogst zijn eigen veen in veenderijen in Zweden, de Baltische Staten en Canada. Daarnaast mengen we hoogwaardige substraten in Nederland, Estland en Canada. De Preforma Pluggen produceren we in Nederland, de VS, Spanje en Japan. Daarnaast maken we ook een volledige lijn van kokosproducten in onze eigen fabriek in Sri Lanka.

Jiffy-assortiment
Ons uitgebreide Jiffy-assortiment biedt uw bedrijf veel verschillende opties voor maatwerkoplossingen. We luisteren daarbij altijd naar u, onze klant. Zodat we onze producten technisch kunnen blijven verbeteren en daarmee de wereld kunnen voeden en mooier kunnen maken, zonder het milieu uit het oog te verliezen. Met ons assortiment aan potten, pellets, kokosproducten, substraten en pluggen, helpen we uw bedrijf bij het vinden van de beste groeioplossingen.

Gemarkeerd product

Jiffy Substrates

Superieure kwaliteit voor de standaard van vandaag Als professioneel teler en kweker wilt u optimale substraten, die perfect aansluiten bij uw gewassen. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet; veel aspecten spelen immers een rol. Elk gewas heeft een betrouwbare en consistente substraatsamenstelling nodig voor optimale opbrengsten, stabiliteit van de plant, toevoer van voedingsstoffen, waterberging en een optimale plantkwaliteit. Daarnaast zien telers en kwekers de vraag naar biologische gewassen en milieuvriendelijke productiemethoden toenemen. Ook de herbruikbaarheid en veilige afvoereigenschappen van substraten zijn een factor van betekenis. Jiffy beweegt mee met de markt en draagt zorgt voor het milieu. Onze substraatoplossingen voldoen daarom aan alle moderne standaarden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top