Jiffy Products International BV

Over ons

Jiffy International AS, hoofdkantoor gevestigd in het Noorse Kristiansand, is de toonaangevende, wereldwijde leverancier van milieuvriendelijke vermeerderingssystemen, hydroponic systemen, containers en substraten voor de tuinbouw sector. Dankzij het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en biobased materialen zoals veen, kokos, pulp en andere biomassa loopt Jiffy al vele jaren voor op het gebied van duurzaamheid.

Jiffy is wereldwijd actief en heeft productielocaties strategisch gelegen in de nabijheid van veenderijen in Canada, Denemarken, Estland en Noorwegen waar substraten, turfpotten en de Jiffy-7 pellet vermeerderingssystemen worden geproduceerd. Jiffy oogst zijn eigen veen van veenderijen in de Baltische Staten, Zweden en Canada; mengt kwaliteitsmixen in Nederland, Estland en Canada, produceert de Preforma plantpluggen in Nederland, de VS, Spanje en Japan en produceert een compleet assortiment aan kokosproducten in de eigen locaties in Sri Lanka.

Jiffy houdt zich aan de hoogste standaarden zowel op het gebied van milieubescherming als aan de levering van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde producten aan de klant. De professionele kweker vertrouwt op de beste technische ondersteuning voor de gekozen producten in hun bedrijf.

Gemarkeerd product

Jiffy Substrates

Superieure kwaliteit voor de standaard van vandaag Als professioneel teler en kweker wilt u optimale substraten, die perfect aansluiten bij uw gewassen. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet; veel aspecten spelen immers een rol. Elk gewas heeft een betrouwbare en consistente substraatsamenstelling nodig voor optimale opbrengsten, stabiliteit van de plant, toevoer van voedingsstoffen, waterberging en een optimale plantkwaliteit. Daarnaast zien telers en kwekers de vraag naar biologische gewassen en milieuvriendelijke productiemethoden toenemen. Ook de herbruikbaarheid en veilige afvoereigenschappen van substraten zijn een factor van betekenis. Jiffy beweegt mee met de markt en draagt zorgt voor het milieu. Onze substraatoplossingen voldoen daarom aan alle moderne standaarden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top